2015-06-12 17:32:28
Φωτογραφία για ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ... ΜΕΤΑΛΛΙΑ!
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η γιορτή της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ολυμπιακού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ολυμπιακού στο «Π. Καπαγέρωφ» η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Στην ετήσια εσωτερική επίδειξη της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας έλαβαν μέρος 450 μικροί αθλητές στις ηλικιακές κατηγορίες 4-11 ετών και το παρών έδωσαν περίπου 1.000 θεατές και ο Λεόνε ο οποίος παρέλασε μαζί με τους μικρούς κολυμβητές του Θρύλου. Το σκηνικό που στήθηκε για μια ακόμη φορά στο Παπαστράτειο ήταν άρτιο από οργανωτικής πλευράς και τα χαμόγελα των μικρών «δελφινιών» του Ολυμπιακού αποτέλεσαν την καλύτερη επιβράβευση για τους υπεύθυνους του τμήματος Κολύμβησης που διοργάνωσαν αυτή τη γιορτή.

Σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος δόθηκε το επετειακό μετάλλιο για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, δώρα από την εταιρία NESTLE που αποτελεί τον μέγα χορηγό της Ακαδημίας Κολύμβησης και συλλεκτικά δώρα του Ολυμπιακού. Μετά το πέρας της εκδήλωσης υπήρξε άφθονο φαγητό για τος παρεβρισκόμενους, προσφορά του χορηγού της ακαδημίας κολύμβησης των εστιατορίων "Σπεσιαλίστας".


Το παρών από πλευράς του συλλόγου μας έδωσαν ο Επίτιμος Πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Α' Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μεσσάρης, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Υδραίος ο team manager της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, Νίκος Μαντούβαλος καθώς και όλοι οι χορηγοί και υποστηρικτές του τμήματος της Ακαδημίας Κολύμβησης. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης βραβεύτηκε από τον έφορο του τμήματος Κολύμβησης, κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, ο Γιώργος Κατσαρός για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και τον αθλητισμό.

Μπιτσάκης: «Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά»

Ο team manager του τμήματος Κολύμβησης Σπύρος Μπιτσάκης μιλώντας στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr), τόνισε μετά το τέλος της γιορτής της Ακαδημίας: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί και αυτή η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αυτό φάνηκε και από τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών και των γονέων. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μιχάλη Κουντούρη και το Δ.Σ., τους χορηγούς και υποστηρικτές του τμήματος, τις οικογένειες που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, τη διοίκηση του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, τη διοίκηση της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και τέλος τους συνεργάτες μου για μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά».

Φιλόπουλος: «Δημιουργούμε ένα φυτώριο»

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας, Στέλιος Φιλόπουλος δήλωσε στο osfp.gr : «Άλλη μια χρονιά κάναμε τη γιορτή της Ακαδημίας. Πολλά παιδιά και γονείς ευχαριστήθηκαν τη γιορτή που διοργανώσαμε. Είδαμε πολύ μικρά παιδάκια να πέφτουν για πρώτη φορά στη μεγάλη πισίνα και δείχνουμε ότι χρόνο με το χρόνο έχουμε περισσότερα παιδάκια και δημιουργούμε ένα φυτώριο που αργότερα θα ενταχθεί στη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Κάθε χρονιά που περνάει βάζουμε ένα θετικό πρόσημο και πηγαίνουμε όλο και καλύτερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ