2015-08-09 11:06:17
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ : «ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ»
Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στους ανθρώπους της Κέρκυρας η συσπείρωση που υπάρχει σε ολόκληρο το νησί, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ομάδα υποβιβάζεται!

Τοπικοί φορείς, σύλλογοι, ενώσεις ακόμα και άνθρωποι από τον εμπορικό κόσμο του νησιού, αλλά και πρόσωπα τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα!

Οι φωνές και οι διαμαρτυρίες είναι πολλές για τον... επτανήσιο Κοντονή, για τον διαχωρισμό που γίνεται με την "μικρή" Κέρκυρα να πληρώνει το "μάρμαρο", την ίδια στιγμή που είναι γνωστό τι έχει συμβεί στις περιπτώσεις ΟΠΑΠ - ΑΕΚ - Μελισσανίδη, αλλά και Παναθηναϊκού - Γιαννακόπουλου - Παπαδόπουλου!

"Τους νόμους τους εφαρμόζουν μόνο για την Κέρκυρα, η... ευαισθησία του Κου Κοντονή εξαντλήθηκε πάνω μας; Πληρώνουμε την κόντρα της πολιτείας με την ΕΠΟ, γιατί δεν κάνουν το ίδιο με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ; Kαι στις δύο περιπτώσεις η ΕΑΑ βρήκε "ενόχους" Μελασσανίδη και Γιαννακόπουλο, αυτοί θα την βγάλουν με... πρόστιμο;", λένε στο νησί, αφού βλέπουν ότι για τους δύο "μεγάλους" δεν τρέχει τίποτα!


Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε πάντως, είναι πως μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, ο κόσμος που είχε γυρίσει την πλάτη στην ομάδα μετά την συγχώνευση με την Κασσιώπη, έχει... αναθεωρήσει αφού τον πνίγει η αδικία και η επιλεκτική εφαρμογή των κανονισμών -όπως χαρακτηριστικά λένε- και σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της παλιάς Πόλης ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πράγμα για το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ :

«Ενημερώνουμε ότι αύριο, Κυριακή (9/8) στις 20.00, η συντονιστική ομάδα φίλων της ομάδας μας, μαζί με τα παιδιά των τμημάτων υποδομής, θα πραγματοποιήσει στο Πεντοφάναρο (κεντρική πλατεία) ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της κατάφωρης αδικίας που υπέστη η Κέρκυρα, με τη χθεσινή απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ