2015-08-20 23:56:33
Φωτογραφία για Aχαΐα: Τα πάνω κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την κάλπη - Ποιοί προωθούνται στις εκλόγιμες θέσεις μετά τις αποχωρήσεις
Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρουν οι εκλογές στην Αχαϊα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο παρατηρείται μεγάλος αναβρασμός μετά την διαφοροποίηση στελεχών του και την γνωστοποίηση ότι δεν σκοπεύουν να κατέβουν στις εκλογές, είτε με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ειτε γενικώς στις εκλογές.

Στην περίπτωση της Αχαϊας, έχουμε τρεις αποχωρήσεις από τις πρώτες εκλόγιμες θέσεις. Ο λόγος για την Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία γνωστοποίησε νωρίτερα ότι δεν θα είναι υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές,_τον πρώτο σε σταυρούς στην προηγούμενη αναμέτρηση Βασίλη Χατζηλάμπρου ο οποίος έχει διαχωρίσει από νωρίς τη θέση του ως μέλος της ΚΟΕ και την παραίτηση του Τάσου Γιακουμή από τα όργανα του κόμματος .

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ποιοί είναι αυτοί που βρίσκονται σε εκλόγιμη θέση, και εγγράφουν υποθήκη εκλογής είτε οι εκλογές γίνουν με λίστα, ως αναμένεται, είτε χωρίς; Με βάση τα αποτελέσματα της τελευταίας αναμέτρησης, πρόκειται για τον γιατρό Ευάγγελο Κατσακούλη και τον οδοντίατρο Ηλία Γρηγόρη.


Δείτε τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών:

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ανδρέα

24.913

ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Σάββα

24.862

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΙΑ) του Πέτρου

17.495

ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Χριστοφόρου

16.313

ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη

15.208

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του Παναγιώτη

11.725

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Κωνσταντίνου

11.023

ΓΚΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδοσίου

7.001

ΣΙΑΗΛΗ-ΜΠΑΚΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Αναστασίου

6.470

ΓΟΥΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Κωνσταντίνου

4.536

ΒΕΜΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ιωάννη
3.482
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ