2015-08-29 11:42:08
Φωτογραφία για Μπάσκετ: Ντέρμπι αιωνίων έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου
Πέρσι στις 9 Οκτωβρίου είχαν αναμετρηθεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, φέτος στις 7 Οκτωβρίου οι δύο «αιώνιοι» θα συναντηθούν στο ΣΕΦ για την ίδια φάση σε νοκ άουτ αγώνα, που θα γίνει επίσης χωρίς κόσμο επειδή οι «ερυθρόλευκοι» κουβαλούν τιμωρία από τους τελικούς της περασμένης περιόδου.

Η πρώτη φάση του κυπέλλου θα ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό είναι κάτι που θα επισημοποιηθεί τη Δευτέρα λόγω των εκλογών. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευτεί επομένως την ερχόμενη Δευτέρα (31/8).

Το άλλο πολύ σπουδαίο ζευγάρι των «8» είναι Άρης-ΑΕΚ με κεντρικό πρόσωπο τον Πάτρινό Νίκο Δίπλαρο που πήγε στους «κίτρινους» αφού αποδεσμεύτηκε από την «Ένωση», ενώ ο ΠΑΟΚ θα συναντηθεί με το Ρέθυμνο.

Ο Απόλλων Carna θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης την Καβάλα, εκτός έδρας. Το παιχνίδι έχει οριστεί για να διεξαχθεί στις 23/9. Ο Απόλλων έχει στόχο μια αξιόλογη πορεία και φέτος, σε έναν θεσμό που έχει καταφέρει να βρεθεί στον τελικό δύο φορές στο παρελθόν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ