2015-09-01 12:25:19
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ HTAN Η ΜΕΓΑΛΗ  «ΜΑΓΚΙΑ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!
O Oλυμπιακός στη φετινή μεταγραφική περίοδο έκανε εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά είναι ότι δεν πούλησε βασικούς του παίκτες!

Τα προηγούμενα χρόνια πουλήθηκαν αρκετά βασικά στελέχη της ομάδας, αλλά πλέον με τα προκριματικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου προ των πυλών,δεν είναι ώρα για πολλές... αφαιρέσεις. 

Προσθήκες είχαμε αρκετές και πάλι, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι από αυτούς που ήρθαν, όσοι βγουν μαζί με τους προϋπάρχοντες θ'αποτελέσουν τον βασικό κορμό του Θρύλου τα επόμενα χρόνια και δύσκολα θα ξαναδούμε καλοκαίρι με τόσες πολλές κινήσεις μαζεμένες...  Δύο-τρεις ποιοτικές προσθήκες, ίσως κάποια πώληση και η ομάδα δε θα θέλει χτίσιμο από την αρχή Ας μη νομίζει ο κόσμος ότι δεν υπήρχαν προτάσεις για βασικότατους παίκτες του Θρύλου. Μεγάλο πρέσινγκ δέχτηκε ο Ολυμπιακός για τον Ομάρ, τον Μασουακού και τον Μλιβόγεβιτς! Προτάσεις υπήρχαν και για τον Ρομπέρτο... Ο Ολυμπιακός όμως έριξε "πόρτες" παντού... ευγενικά, αφού με τα ποσά που ζητούσε ήταν σα να τους έλεγε "δεν πουλάμε κύριοι και αν θέλετε κάποιο παίκτη μας πρέπει να ματώσετε".


Μιλάμε για μεγάλα νούμερα που αρνήθηκε ο Ολυμπιακός, αφού εύκολα μπορούσε να βάλει στα ταμεία του 5-6 εκατ. ευρώ για τον Ρομπέρτο, 7 εκατ. ευρώ για τον Μιλιβόγεβιτς, 6 εκατ. ευρώ για τον Ομάρ και 7-8 εκατ. ευρώ για τον Μασουακού...

Δεν το έκανε, η ομάδα μένει ως έχει και πλέον είναι στο χέρι του Σίλβα να δέσει το σύνολο! Τα απαραίτητα υλικά τα έχει (για εμάς, ακόμα ένας στόπερ και ένα... βοηθητικό αριστερό μπακ ήταν απαραίτητα πάντως), αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος τεχνικός σαφώς ξέρουν καλύτερα από εμάς, οπότε... δε μας πέφτει λόγος! 

Πλέον όλα θα φανούν στο χορτάρι και το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς, εσείς, και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας και να γεμίζουμε το "Καραϊσκάκη" σε κάθε αγώνα! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ