2012-05-08 15:33:45
Φωτογραφία για Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ *ΒΙΝΤΕΟ*
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα στο κατάστημα «Red Store», σε συνεργασία με την Puma, την συλλεκτική φανέλα του φετινού νταμπλ!

Ή πιο... αναλυτικά:

Την συλλεκτική φανέλα για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, του 25ου κυπέλλου και παράλληλα του 15ου νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο για τις 14:00, ενώ τους ερυθρόλευκους εκπροσώπησαν οι Κέβιν Μιραλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Λίγο πριν τις 14:30 έφτασαν οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ ελάχιστα αργότερα κατέφτασε και ο Κέβιν Μιραλάς συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές φόρεσαν αμέσως λευκά μπλουζάκια, τα οποία ανέγραφαν συνθήματα σχετικά με το 39ο πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός, ενώ πόζαραν για αρκετή ώρα για τους φωτογράφους.


Στην συνέχεια μίλησε ο υπεύθυνος της Puma Hellas, Ερρίκος Ασλάνης, ο οποίος τόνισε:

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Είχαμε και πέρσι μία αντίστοιχη εκδήλωση για το 38ο πρωτάθλημα, φέτος γιορτάζουμε το 39ο πρωτάθλημα, αλλά και το 25ο κύπελλο και το 15ο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου. Είναι μία ιδιαίτερη φανέλα συλλεκτικού χαρακτήρα. Το σκεπτικό μας φέτος ήταν λίγο διαφορετικό, καθώς η φανέλα προέρχεται από τους οπαδούς της ομάδας και προορίζεται γι’ αυτούς. Τους δώσαμε τον λόγο μ’ έναν διαγωνισμό, στον οποίο υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους φίλους της ομάδας. Αυτή που βλέπετε εδώ, είναι η νικήτρια φανέλα. Μία φανέλα, την οποία μπορούν να φορέσουν περήφανα και να κυκλοφορήσουν στον δρόμο πικάροντας τους αντίπαλους οπαδούς, καθώς πάνω της αναγράφεται ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα της εξέδρας του Ολυμπιακού. Εύχομαι να την φορέσουν πολλοί φίλαθλοι και να είναι ευτυχισμένοι για τις επιτυχίες. Μακάρι να είμαστε ξανά εδώ και του χρόνου με την φανέλα που θα έχει ραμμένο το 4ο αστέρι…»

Δείτε την παρουσίαση από την κάμερα του "onsports.gr":
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ