2012-05-08 17:29:32
Φωτογραφία για ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ : ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "sport-fm.gr" παραχώρησε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και μίλησε για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

«Στην αρχή κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε εδώ, αλλά τώρα είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης…», είπε ο Λιθουανός γκαρντ και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πάνε μόνο για τη… συμμετοχή στην Κωνσταντινούπολη, αλλά για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωθήκαμε και τώρα που έχουμε το Final 4 της Ευρωλίγκας και τους τελικούς της Α1, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να κλείσουμε με θετικό τρόπο τη χρονιά».

Για την Μπαρτσελόνα, την οποία θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό: «Στον ημιτελικό αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία έχει γεμάτο ρόστερ και είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Όμως, εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και με δεδομένο πως είναι μόνο ένα παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν».


Για τον ποιον θα ήθελε στον τελικό, εφόσον ο Ολυμπιακός ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα: «Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες (Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Σε ένα Final 4 μπορούν να γίνουν πολλές εκπλήξεις, αλλά όποιον και να διαλέξεις σίγουρα θα είναι ένας πολύ καλός και δυνατός αντίπαλος».

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου για να μας βοηθήσει στην Κωνσταντινούπολη. Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ