2012-05-09 03:35:42
Φωτογραφία για Δείτε ποιος είναι ο πάμπλουτος πρίγκηπας που έφερε ο Τσάκας για να αγοράσει τον Παναθηναϊκό..
Κάνοντας το καθιερωμένο search να μάθω κατά πόσο ο άνθρωπος που μας συστήνει ο Τσάκας ως Πρίγκιπα είναι αληθινός ανακάλυψα μια ιστορία!!! Xωρίς να μπούμε σε πάρα πολλές λεπτομέρειες γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είανι αν ο κύριος της φωτογραφίας δίπλα στον Τσάκα είναι Πρίγκιπας ή κανάς φουκαράς κομπάρσος. Επειδή τα δημοσιεύματα μιλάνε για άρνηση της Πρεσβείας στον κύριο Μακρόπουλο πως έχει έρθει Πρίγκιπας στην Ελλάδα.

Λοιπόν βρήκαμε ένα δημοσίευμα στην daily mail και συγκεκριμένα. στη διέυθυνση http://www.dailymail.co.uk/news/article-1318161/Saud-Abdulaziz-Bin-Nasir-Al-Saud-beat-man-servant-lover-death-ferocious-sexually-motivated-attack.html

όπου αναφέρεται πως ο αδερφός του Πρίγκιπα δολοφόνησε κάποιον υπηρέτη του όπου είχαν ερωτικές σχέσεις.....αυτό βέβαια που έχει ενδιαφέρον για εμάς είναι πως η οικογένεια ζει μέσα στα πλούτη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα πως "Το ζεύγος έφτασε στο Λονδίνο το Δεκέμβριο του περασμένου έτους για το τελικό σκέλος μιας εκτεταμένης περίοδος διακοπών ανά τον κόσμο. Είχαν επισκεφτεί την Πράγα, το Μιλάνο, το Μαρακές και τις Μαλδίβες.


ΟΙ Al Saud απολαμβάνουν έναν τρόπο ζωής ξοδεύοντας τα χρήματα τους σε ψώνια το απόγευμα ,πριν από το φαγητό έξω και σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν σε αυτή η φωτογραφία που δείχνει συγγενείς του κατηγορούμενου Πρίγκιπα αναγνωρίζεται τον κύριο που φωτογραφίζεται δίπλα στον Τσάκα.

Από το  aneksartitoi-panathinaikoi.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ