2012-05-09 07:03:02
Φωτογραφία για Στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή η Ολυμπιακή Φλόγα
Η τελετή αφής του κορυφαίου συμβόλου των Ολυμπιακών Αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις15:30, στο Λευκό Πύργο.Η αφή του βωμού θα γίνει από την Γιώτα Οικονόμου, μία πραγματική νικήτρια της ζωής, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Νικόλαο Κότση, εκπρόσωπο του Πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων.

Τη Φλόγα θα έχουν την τιμή να κρατήσουν στα χέρια τους κορυφαίοι αθλητές της πόλης και Ολυμπιονίκες. Μεταξύ των λαμπαδηδρόμων είναι οι Βούλα Πατουλίδου, Ιωάννης Μελισσανίδης, Αναστασία Κελεσίδου, Κατερίνα Ζάντου, Κώστας Τριγκώνης, Μαρίνα Φλώρου, Ζωή Φίτσιου, Ιωάννα Χατζηιωάννου, Άρης Γρηγοριάδης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Σίμος Παλτσανιτίδης.

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, η εκπρόσωπος της πρεσβείας Μ. Βρετανίας, Μ. Τσακάλη και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σ. Αγγελούδης θα δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση και θα απευθύνουν χαιρετισμό.

Στη συνέχεια οι θεσμικοί εκπρόσωποι των φορέων θα μεταβούν στο Ολυμπιακό Μουσείο προκειμένου να ανάψουν το βωμό του μοναδικού Ολυμπιακού Μουσείου της χώρας και από εκεί η φλόγα θα ακολουθήσει τη διαδρομή της για την επόμενη πόλη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ