2012-05-09 08:03:04
Φωτογραφία για Ποιες σειρές συνεχίζουν τη νέα χρονιά
Η  φετινή χρονιά ήταν μία από τις δυσκολότερες σεζόν και τηλεοπτικά, ωστόσο, όπως αναφέρει το TV Zapping, οι περισσότερες ελληνικές σειρές φαίνεται πως κέρδισαν το στοίχημα και κατόρθωσαν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν Συγκεκριμένα:

Οι Βασιλιάδες

Με τέτοια νούμερα και μάλιστα σε prime time, δεν θα ήταν δυνατόν να μην εξακολουθήσουν να βασιλεύουν… Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι σεναριογράφοι έχουν, ήδη, γράψει κάποια πρώτα επεισόδια.

Κλεμμένα όνειρα

Το αρχικό σενάριο ήθελε τη σειρά να έχει διάρκεια ως του χρόνου τα Χριστούγεννα... Στη συνέχεια άρχισε δειλά δειλά να ακούγεται ότι το κανάλι θέλει πολύ να την έχει και μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν και όντως πριν από δέκα ημέρες, σε ένα από τα γυρίσματα οι ηθοποιοί ενημερώθηκαν ότι είναι επίσημο : η σειρά προχωρά και σε δεύτερο, ολοκληρωμένο κύκλο για την τηλεοπτική χρονιά 2012-2013.


Είναι στιγμές

Όλο και πιο κοντά βρίσκεται ο ΑΝΤ1 στο να πει το «ναι» για τη συνέχιση της σειράς. Παρότι ακόμα οι σεναριογράφοι, καθώς και τα «μεγάλα κεφάλια» Μαρκίδης-Βασιλειάδης είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, οι πληροφορίες λένε ότι το κανάλι είναι καταρχήν θετικό στο να υπάρξει και δεύτερος κύκλος, με αρχικό πλάνο να «πάει» ως τα Χριστούγεννα.

Κλινική περίπτωση

Ο γιατρός Μάρκος Στάικος και η αγαπημένη του Ανδριάνα έκλεισαν τη δεύτερη χρονιά παραμονής τους στη Ληδία, πριν καλά καλά η «Κλινική περίπτωση» εμφανιστεί στο Μεγάλο κανάλι.

Τον Ιούνιο-εκτός απροόπτου- ο Ανδρέας Μορφονιός και ο Γιάννης Μπέζος μαζί με το καστ της σειράς θα βρεθούν ξανά στην Καρδαμύλη για κάποια γυρίσματα, πριν οι ηθοποιοί ξεκινήσουν τις περιοδείες τους ανά την Ελλάδα...

Πίσω στο σπίτι

Παρότι ακόμα τα συμβόλαια δεν έχουν υπογραφεί, υπάρχει η προφορική διαβεβαίωση σε όλο το καστ ότι η σειρά θα συνεχίσει κανονικά στον δεύτερο κύκλο της.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ