2012-05-09 09:04:01
Φωτογραφία για Τη στήριξη του Μίκη Θεοδωράκη εξασφάλισε ο Αλέξης Τσίπρας
Συνεχίζει να περιφέρει ανά την Αθήνα τη διερευνητική εντολή που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας. Χθες το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Μανόλης Γλέζος επισκέφθηκαν στο σπίτι του τον Μίκη Θεοδωράκη, όπου είχαν συνάντηση μαζί του παρουσία του καθηγητή συνταγματολόγου κ. Κασσιμάτη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Μίκης Θεοδωράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

΄΄ Υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να σχηματίσει μία ...κυβέρνηση που θα καταγγείλει το μνημόνιο και θα επιδιώξει την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας. Καλώ όλους τους πατριώτες και δημιουργικούς Έλληνες να βοηθήσουν ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα στο δρόμο της αυτοδυναμίας, της προόδου και της αναγέννησης.΄΄ 

Ο Τσίπρας συνεχίζει να κινείται με μόνο γνώμονα τη σαρωτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις νέες εκλογές που θα διεξαχθούν γι' αυτό και συναντά κυρίως όσους μπορούν να του δώσουν ψήφους κι όχι τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.Η στήριξη του Μίκη Θεοδωράκη θα τον βοηθήσει να εδραιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση του ως ο απόλυτος ηγέτης του αντιμνημονιακού χώρου.

Αν πάρει και την ευχή του Αυτιά, δεν τον γλιτώνουμε με τίποτα.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ