2012-05-09 09:26:06
Φωτογραφία για Επικοινωνία Πούτιν με Ολάντ και Σαρκοζί
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τηλεφώνησε σήμερα στον Γάλλο εκλεγμένο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο προτίθεται να διατηρεί τακτικές επαφές, και στον απερχόμενο αρχηγό του κράτους Νικολά Σαρκοζί, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο. «Ο Ρώσος Πρόεδρος συνεχάρη τον Φρανσουά Ολάντ για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές. Από την πλευρά του ο Φρανσουά Ολάντ συνεχάρη θερμά τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος», διευκρινίζει το Κρεμλίνο στην ανακοινωσή του.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους οι κ.κ Ολάντ και Πούτιν έδωσαν έμφαση στη σημασία των γάλλο-ρωσικών δεσμών και υπογράμμισαν την πρόθεσή τους να «εγγυηθούν την προοδευτική ανάπτυξη των διμερών σχέσεων», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Φρανσουά Ολάντ συμφώνησαν να διατηρούν τακτικές επαφές τόσο μέσω πολλών φόρουμ όσο και με επισκέψεις» ανάμεσα στις δύο χώρες, πρόσθεσε το Κρεμλίνο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τηλεφώνησε επίσης και στον Νικολά Σαρκοζί, και τον ευχαρίστησε για την "εποικοδομητικό του έργο" με τη Ρωσία τα τελευταία χρόνια, καταλήγει η ανακοίνωση.
24h
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ήταν κάποτε ο Άρης σαν τη Γη;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ήταν κάποτε ο Άρης σαν τη Γη;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ