2012-05-09 13:00:05
Φωτογραφία για To απομονωμένο ΚΚΕ αρνείται την μεγαλύτερη ευκαιρία για αριστερή κυβέρνηση..ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ η Παπαρήγα
Από δω και στο εξής το ΚΚΕ φέρει μεγάλη ευθύνη

Επιμένει το ΚΚΕ στο όχι για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέει η σκουριασμένη Αλ.Παπαρήγα

Το ΚΚΕ  επαναδιατύπωσε την άρνησή του να ανταποκριθεί στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να στηρίξει οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει μετά τις εκλογές επαναλαμβάνει. Σε σχετική ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, τονίζεται:

«Παραμένουμε στο όχι στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθάρισε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα εξηγώντας ότι για να γινόταν κάτι τέτοιο το ΚΚΕ θα έπρεπε να κάνει «απαράδεκτους συμβιβασμούς» και «τέτοιο ΚΚΕ δεν το χρειάζεται ο λαός». 

Εκτός τόπου και χρόνου το ΚΚΕ το οποίο προτιμάει όπως πάντα να κρατήσει την στάση που κρατάει τις τελευταίες δεκαετίες. Μια προβλέψιμη στάση που οδηγεί το ΚΚΕ πάνω κάτω  κάθε τέσσερα χρόνια  σε ένα ποσοστό  των 10% .Πάμε ΚΚΕ μπορείς συνέχισε έτσι και ίσως σε 50 χρόνια καταφέρεις να φτάσεις στο 15% .


Γίνεται επιτέλους ρεαλιστές και συνειδητοποιήστε την κατάσταση ως έχει .Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει την ίδια κασέτα του ΚΚΕ.

Θα μπορούσε το ΚΚΕ να έχει μεγάλη δύναμη αλλά με την στάση του έχει χάσει πολύ κόσμο ..Από δω και στο εξής το ΚΚΕ φέρει μεγάλη ευθύνη, είχατε μια ευκαιρία και την αρνηθήκατε,συνεχίστε λοιπόν το ίδιο αναποτελεσματικό πολιτικό δρόμο σας. Επιτρέψτε μου να πώ ότι είστε οι μεγαλύτεροι ΜΑΛΑΚΕΣ των εκλογών γιατί είναι οι μόνοι που αρνούνται να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους. Ο κόσμος θα σας τιμωρήσει για αυτό.

Γ.Ιατρίδης
 
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ