2012-05-09 14:42:04
Φωτογραφία για Σάρωσε η Χρυσή Αυγή σε Μάνη και Αγκίστρι !
Πρώτο κόμμα σε δήμο της Α΄ Πειραία !

Μια απλή αναζήτηση στα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και θα σας κάνει...να ανατριχιάσετε! αν δείτε τι ποσοστό και ψήφους πήρε η "Χρυσή Αυγή" σε δήμους και περιφέρειες της επικράτειας.

Ξεκινώντας από την Α' Πειραιώς και συγκεκριμένα στο Δήμο Αγκιστρίου η "Χρυσή Αυγή" έρχεται πρώτο κόμμα με 133 ψήφους και ποσοστό 18,87% με ισοψηφία τη Ν.Δ. που πήρε ακριβώς το ίδιο ποσοστό και ψήφους ,δηλαδή 18,87% και 133 ψήφους! επί 719 ψηφισάντων

Στην ίδια εκλογική περιφέρεια,δηλαδή στην Α' Πειραιά και συγκεκριμένα στο Δήμο Τροιζηνίας πρώτο κόμμα έρχεται η Ν.Δ. με ποσοστό 28,94% και δεύτερο κόμμα η "Χρυσή Αυγή" με ποσοστό 12,83%

'Οσο για τον δήμο Ανατολικής Μάνης στο νομό Λακωνίας;Μία από τα ίδια αφού η Ν.Δ. κατέκτησε την πρώτη θέση με 37,77% και δεύτερο κόμμα τη "Χρυσή Αυγή" με 13,41%.

Αυτά για όσους "πιπιλούν" ακόμα την καραμέλα ότι η "Χρυσή Αυγή" θα έπαιρνε υψηλά ποσοστά μόνο στο κέντρο της Αθήνας λόγω των προβλημάτων των λαθρομεταναστών.Ποσοστά που σίγουρα θα πρέπει να μας προβληματίσουν!!!
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ