2012-05-09 15:52:09
Φωτογραφία για Αυτό το λαό ήλθε ο καιρός  να τον αντικαταστήσουμε
 Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Αυτό το λαό ήλθε ο καιρός  να τον αντικαταστήσουμε με έναν άλλο !

 Αυτός ο ΛΑΟΣ αποδείχτηκε ,  ιδικά σε αυτές τις τελευταίες εκλογές , ανίκανος να αναγνωρίσει την ΑΞΙΑ των δύο Κομμάτων εξουσίας του τόπου . Ξέχασε  ότι αυτά τα κόμματα τον έχουν σώσει  ΑΠΕΙΡΕΣ φορές  τα τελευταία 40 χρόνια , πάντα βεβαία το ένα από την καταστροφή στην οποία  τον οδηγούσε το άλλο .

 Ε !  Λοιπών καιρός είναι νομίζω  αυτό τον ανάξιο , αχάριστο  για να μην πω και αχαρακτήριστο Λαό ,να τον αλλάξουμε , να τον.. αντικαταστήσουμε με έναν άλλο , και μην νομίσετε ότι το πράγμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο  .  

Είναι αρκετό , να υποχρεώσουμε τους Έλληνες και ιδιαίτερα όσους από αυτούς είναι νέοι  και μορφωμένοι  , σε αναγκαστική μετανάστευση !  Στη συνέχεια τους αντικαθιστούμε με δουλικούς   λόγο του φόβου της απέλασης τους , δυστυχισμένους αλλοδαπούς μετανάστες.  Αυτόματα  δημιουργούμε ένα νέο λαό του οποίου ένα μεγάλο μέρος , αδιαμαρτύρητα  δουλεύει ανασφάλιστο,  με αμοιβή μια φέτα ψωμί χάριν του συστήματος και συμπαρασύρει σε αυτό όλο τον λαό .


Για να μην αναγκαστώ να απαντήσω σε καθένα χωριστά , σε όσους με αφορμή όσα γράφω θα εκδηλώσουν το ρατσισμό τους εναντίον των μεταναστών , τους πληροφορώ ότι , όπως έγραψα και παλαιότερα , τον ρατσισμό αντιμετωπίζουν  και τα δικά μας παιδιά πλέον στις χώρες   που κατέφυγαν για να αναζητήσουν δουλειά .

Δεν μας φταίνε σε τίποτα οι μετανάστες τους οποίους οι σωτήρες του τόπου τους , τους εξανάγκασαν και αυτούς  να εκπατριστούν και να θυμόμαστε  ΤΕΛΙΚΑ ότι αυτοί δεν ήλθαν για να μείνουν στην Ελλάδα αλλά για να περάσουν από εδώ στην Ευρώπη και ΟΤΙ οι κυβερνήσεις μας τους εγκλωβίζουν εδώ  !  

Το αντέγραψα από το http://patarilogotexnon.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ