2012-05-09 15:53:06
Φωτογραφία για Ο δημοφιλής ηθοποιός που ντύνεται γυναίκα και η σχέση του με την Πάτρα..
Eίναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς και από τους πλέον ταλαντούχους της γενιάς του. Ξεκίνησε παίζοντας θέατρο αλλά έκανε το μεγάλο «μπαμ» παίζοντας σε σίριαλ που περιέγραφε τη ζωή μιας παρέας. Τράβηξε το κοινό που τον γνώρισε μέσω της τηλεόρασης στο θέατρο. Έπαιξε σημαντικούς και δύσκολους ρόλους όπως τον Καλιγούλα και τον Άμλετ αλλά πρωταγωνίστησε και σε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες παραμένοντας αληθινός και με την ίδια συνέπεια.

Κάποιοι βέβαια τον κατηγόρησαν για μια επαγγελματική επιλογή που έκανε στην τηλεόραση στο παρελθόν, αλλά εκείνος εξήγησε ότι ήταν κάτι που έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και σκοπό απ’ ότι οι ρόλοι που υποδύεται.

Διακρίνεται για το συναισθηματισμό και την ευαισθησία του και αυτό αποτυπώνεται και στο έντονο βλέμμα του.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού από όπου αποκόμισε πολύτιμες γνώσεις. Λόγω της μόρφωσης και της καλλιέργειάς του είναι πολύ γοητευτικός ομιλητής και οι απόψεις του για τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις έχουν ενδιαφέρον.


Δοκίμασε να μπει στο χώρο της πολιτικής αλλά γρήγορα απογοητεύτηκε και προτίμησε να μεταφέρει τις απόψεις του, να δημιουργήσει προβληματισμούς και πρότυπα συμπεριφοράς μέσω της τέχνης του. Άλλωστε στην αρχαιότητα, το θέατρο ήταν το κατεξοχήν μέσο μόρφωσης και κοινωνικοποίησης των ανθρώπων.

Το καλοκαίρι θα παίξει σε αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο αλλά αυτή τη φορά θα κάνει κάτι πιο… τολμηρό και ανατρεπτικό. Θα επιχειρήσει να μπει στην ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας… Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που το καλοκαίρι θα παίξει στον «Οιδίποδα Τύραννο» και θα υποδυθεί την Ιοκάστη. Στον ρόλο του Οιδίποδα θα δούμε τον εξίσου σπουδαίο ηθοποιό Αιμίλιο Χειλάκη.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει βρεθεί αρκετές φορές στην Πάτρα και ιδιαίτερα στο παρελθόν, για τις ανάγκες του σίριαλ "Λόγω Τιμής", το οποίο γυρίστηκε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Πηγή:entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ