2012-05-09 15:51:47
Φωτογραφία για Μπαρόζο: “Θα θέσουμε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!”
 

Τρέμουν οι ξένοι δυνάστες του Ελληνισμού από την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προέβη λοιπόν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπός Μπαρόζο, δήλωση που αποδεικνύει περίτρανα δύο πράγματα: α) ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη ανατροπής του σάπιου πολιτικού κατεστημένου και β) ότι οι ξένοι δυνάστες της Πατρίδας μας τρέμουν στην κυριολεξία την τεράστια άνοδο του Κινήματός μας. Δήλωση συγκεκριμένα ο Νο1 ευρωπαίος παράγοντας, όπως αναμεταδίδουν τα εγχώρια μέσα:

“Η Κομισιόν δε θα διστάσει να αναλάβει δράση εναντίον όσων παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αναφορικά με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Όπως είπε, θα χρησιμοποιήσουν όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουν. «Θα πρέπει να ορίσουμε τι συνιστά ένα νεοναζιστικό κόμμα» και να «δούμε τις εθνικές νομοθεσίες πάνω σε αυτό το θέμα», τόνισε κληθείς να σχολιάσει στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το ποσοστό που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή στις ελληνικές εκλογές
. Όσον αφορά στο κοινοτικό δίκαιο, τόνισε, η Επιτροπή δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει για να δράσει εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι προσβάλλουν το κοινοτικό δίκαιο και τη θεμελιώδη χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.

Καταλάβατε τώρα πού οφείλεται η λάσπη και ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται καθημερινά το Κίνημά μας. Είμαστε οι μόνοι που μπορούν να πετάξουν έξω από τη χώρα τους ξένους επικυρίαρχους και τους διεθνείς τοκογλύφους. Όσα έλεγαν τόσα χρόνια τα παρακρατικά φερέφωνα της εξουσίας (“να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής” κλπ), τώρα τολμά και το ξεστομίζει ο ίδιος ο Μπαρόζο. Αυτή είναι η ψευτο-δημοκρατία τους, που θάβει στην κυριολεξία τη λαϊκή βούληση και τα δικαιώματα των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει με πάθος και σφοδρότητα τον Εθνικό της Αγώνα, μέχρι την τελική Νίκη, μέχρι να πετάξουμε έξω από την χώρα τους ξένους δυνάστες μας και τα εγχώρια φερέφωνά τους!
xryshaygh
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο... σκαμνί ο Πηλαδάκης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο... σκαμνί ο Πηλαδάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ