2012-05-10 13:53:57
Φωτογραφία για N. IΒΚΟΒΙΤΣ: «Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση
Αισιόδοξος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά υπογράμμισε αναλυτικά για τον αυριανό (11/05, 21.00), ημιτελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Είμαστε συγκεντρωμένοι για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε σε θέση να προκριθούμε στον τελικό. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, ενώ ο Ολυμπιακός είναι γεμάτη από ενέργεια και η επιθυμία. Προτεραιότητα μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, διότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα σχετικά με την αναλογία ασίστ και καλάθια.

Έχουν επίσης την ισορροπία και να σουτάρουν με υψηλά ποσοστά. Οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Έραζεμ Λόρμπεκ είναι δύο παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν τρεις αριστερόχειρες παίκτες. Ενάντια σε έναν τέτοιο αντίπαλο δεν θα έχουμε πολλές πιθανότητες σε παιχνίδι «5 εναντίον 5», οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε το τέμπο του παιχνιδιού».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ