2012-05-10 19:30:48
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, εμφανίστηκε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας με επίγνωση των δυσκολιών του Final 4, αλλά με διάθεση να δώσουν τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου ο Ολυμπιακός να νικήσει καταρχήν την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό της Παρασκευής (11/05).

Παράλληλα ο Σπανούλης αναφέρθηκε και στη βελτίωση που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι μέσα στη σεζόν, στα ατού της Μπαρτσελόνα και στο τι πρέπει να κάνουν οι μικροί σε ηλικία παίκτες του Θρύλου που είναι άπειροι από τόσο μεγάλα ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην Ευρωλίγκα:

Για το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα μέσα στη σεζόν:

«Δεν ήταν εύκολο να έρθουμε εδώ. Περάσαμε πολύ δύσκολα μέσα στη σεζόν, αλλά μέσω όλων αυτών γίναμε ακόμη πιο δυνατοί, βελτιωνόμασταν μέρα με τη μέρα και γι’ αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ».

Για την Μπαρτσελόνα:


«Είναι μία ομάδα με παίκτες που είναι χρόνια μαζί, ενώ έχει και τον ίδιο προπονητή. Έχει μεγάλους παίκτες που είναι οι ηγέτες της, όπως είναι ο Ναβάρο, ο Λόρμπεκ και άλλοι. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι ένα παιχνίδι, είναι ο ημιτελικός και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Για τη «συμπεριφορά» των νεαρών παικτών του Ολυμπιακού σε ένα τόσο κρίσιμο ματς:

«Το θέμα είναι να παίξουμε όπως παίζαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα. Δεν είναι τίποτα. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που θα πρέπει να δώσουμε το 100% μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά μας και να απολαύσουμε το ματς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ