2012-05-10 20:55:05
Φωτογραφία για Καμμένος για Οικουμενική Κυβέρνηση: Αρνητική η πρώτη αντίδραση
Αρνητική ήταν η πρώτη αντίδραση... από το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πρόταση του Φώτη Κουβέλη, για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με ορίζοντα διετίας και στόχο την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, δήλωσε ότι ισχύουν όσα είχε πει στην πρόσφατη ομιλία του ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

»Ο κ. Καμμένος είχε τονίσει πως θα πρέπει να γίνει κυβέρνηση εθνικού σκοπού και αν τα κόμματα που στήριξαν το μνημόνιο αποφασίσουν να αναγνωρίσουν το λάθος τους, και αποσύρουν τις δεσμευτικές υπογραφές τους, τότε μπορούμε να συμμετέχουμε σε μια οικουμενική κυβέρνηση κατάργησης του Μνημονίου, των δανειακών συμβάσεων, και άμεσης ανακήρυξης της ΑΟΖ, και βεβαίως τιμωρίας γι΄αυτούς που ενέπλεξαν τη χώρα σε αυτή την περιπέτεια», ανέφερε ο Τέρενς Κουίκ.

‘Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, »αυτή η πρόταση θα έρθει στη διαβούλευση των αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας», και τόνισε ότι το κόμμα του θέλει να υπάρξει κυβέρνηση.

Παράλληλα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την σύγκληση της Βουλής προκειμένου να καταθέσουν την »εθνική αντιπρότασή» τους στην κρίση των 300 βουλευτών.

prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ