2012-05-10 22:44:31
Φωτογραφία για «Δε διανύουμε την καλύτερη περίοδο…»
Τρίτο ματς σε ισάριθμους αγώνες των πλέι οφ χωρίς νίκη για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Ο Φερέιρα στην συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε πώς όλα είναι ακόμη ανοικτά, για μια ακόμη φορά εξέφρασε την αντίθεση του για την χρησιμότητα των πλέι οφ ενώ παραδέχθηκε πώς η ομάδα του δε διανύει την καλύτερη περίοδο.

Στην αρχική του τοποθέτηση, υποστήριξε πώς τα πλέι οφ δεν αποδίδουν δικαιοσύνη αφού η ομάδα του καλείται να αγωνιστεί απέναντι σε ομάδες που στην κανονική διάρκεια τις είχε αφήσει πίσω πολλούς βαθμούς. Είπε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Κανείς δε θέλει να δίνει μάχη και να πολεμά για κάτι που ήδη έχει κατακτήσει. Από την αρχή είχα εκφράσει την αντίθεση μου με την διαδικασία των πλέι οφ. Πολύ απλά διότι υπάρχουν ομάδες, που μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα για αυτή τη διαδικασία. Απομένουν  άλλοι τρεις αγώνες, η διαφορά μας  από την κορυφή είναι δυο βαθμοί και όλα είναι ανοικτά»


Ο Φερέιρα παραδέχθηκε πώς η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι η καλύτερη: «Περνάμε δύσκολες στιγμές και δεν ξέρω πόσο η ομάδα θα αντέχει να παίζει όπως έπαιζε για να κερδίζει τους αγώνες. Το να παίζουμε στην Τούμπα δεν είναι και το πιο εύκολο καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Αλλά θεωρώ πώς δεν άξιζε την νίκη και η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Στα πλέι οφ, οι αγώνες γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και η καρδιά και η ψυχή με την οποία παίζει κάθε ομάδα, παίζει σημαντικό ρόλο. Τα πράγματα παραμένουν ανοικτά για όλες τις ομάδες αλλά θεωρώ πώς όσο περνά ο καιρός οι ομάδες θα χάνουν τη συνοχή τους κι η ομάδα με τις περισσότερες αντοχές και το κουράγια ίσως πάρει την πρώτη θέση. Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα την πρωτιά στα πλέι οφ.  Εμείς αφήσαμε πίσω μας με διαφορά 19 βαθμών τους αντιπάλους μας και συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία. Γι’ αυτό λέω πώς αυτός που τελειώνει πρώτος στα πλέι οφ δεν είναι πάντα η καλύτερη ομάδα…»

Για την εικόνα του αγώνα είπε: «Τα τελευταία δέκα λεπτά στο πρώτο μέρος ήταν άσχημα για εμάς. Μετά το γκολ ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, στο δεύτερο μέρος είχαμε την κυριαρχία αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε το ανοικτό ματς που παίζαμε ενώ δεν έχουμε και την ευστοχία που είχαμε παλαιότερα. Πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έκανε το παιχνίδι του, αμύνθηκε σωστά και τον περιμένουμε στο ΟΑΚΑ γνωρίζοντας ότι δε διανύουμε την καλύτερη περίοδο..»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ