2012-05-11 00:27:03
Φωτογραφία για Eκτός λειτουργίας το site της Χρυσής Αυγής για παραβίαση όρων λειτουργίας
Ο παγκόσμιος ιστότοπος WordPress.com, γνωστός εκτός των άλλων και για τη φιλοξενία blogs, έθεσε από την Πέμπτη εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα της «Χρυσής Αυγής» την οποία και φιλοξενούσε.

Σύμφωνα με την wordpress.com η σελίδα «μπλοκαρίστηκε» καθώς  παραβιάζει τους όρους φιλοξενίας και λειτουργίας που διέπουν το συγκεκριμένο παγκόσμιο ιστολόγιο.

Οπως, άλλωστε, αναγράφεται και σε σχετικό μήνυμα στην ιστοσελίδα «ο διαδικτυακός τόπος δεν είναι πλέον διαθέσιμος, λόγω παραβίασης των όρων λειτουργίας».

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

Το απόγευμα της Πέμπτης, από το κόμμα της Χρυσής Αυγής εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Εριξαν την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, το μοναδικό ελεύθερο βήμα των Ελλήνων! Ολοκληρωτικός πόλεμος από την ανθελληνική εξουσία! Παραμύθι το ελεύθερο Διαδίκτυο!

Σε λίγες ώρες η ιστοσελίδα μας θα λειτουργεί και πάλι στο XAgr.net


Εντείνεται ο βρώμικος πόλεμος εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, που με τη στήριξη μισού εκατομμυρίου Ελλήνων,αποτελούν τον απόλυτο κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Μετά τη μαζική επίθεση λάσπης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διεθνείς παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτό το κύμα των επικοινωνιακών επιθέσεων, προέβησαν σε μία ακόμη βρώμικη και παράνομη ενέργεια εις βάρος μας. Απενεργοποίησαν - εντελώς παράτυπα και αντιδημοκρατικά - την ιστοσελίδα μας, που ενημέρωνε καθημερινά ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό ελεύθερο βήμα του κόμματος, το μοναδικό μέσο επικοινωνίας μας με τον λαό.

Χτυπώντας την Χρυσή Αυγή νομίζουν πως θα ελέγξουν το κύμα της οργής των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία. Είναι δεδομένο πως πίσω και από αυτή την παράνομη ενέργεια κρύβονται μεγάλοι διεθνείς παράγοντες, που τις τελευταίες ημέρες έχουν σκορπίσει εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να φθείρουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Απατώνται οικτρά. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται καθημερινά, γιγαντώνεται και πολύ σύντομα θα είναι πανίσχυρη και θα ξεριζώσει το απόστημα της ξένης κατοχής από την Ελλάδα

Ο,τι δεν με καταστρέφει, με κάνει ισχυρότερο.

Χρυσή Αυγή - Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα»
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ