2012-05-11 01:28:16
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Την ευχή του τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο "αιώνιος" να προκριθούν στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, έδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο 27χρονος φόργουορντ των ερυθρόλευκων, διαχώρισε τους αγώνες της Ευρωλίγκας από εκείνους του ελληνικού πρωταθλήματος και επανέλαβε την επιθυμία του να δει τους «αιώνιους» αντιμέτωπους στον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για το εάν θα επηρεάσει τον ημιτελικό η συμμετοχή ή όχι του Χουάν Κάρλος Ναβάρο:

«Είναι ομάδα δεμένη, παίζουν χρόνια μαζί, έχουν κρατήσει το βασικό κορμό κι έχουν αλλάξει μόνο κάποιους παίκτες, δεν πιστεύω πως είναι μόνο ο Ναβάρο που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά, ειδικά φέτος που έχει πάρει και τον Έιντσον. Είναι κι αυτός εξίσου καλός παίκτης».

Για το πώς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός:

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να τρέξουμε, η Μπαρτσελόνα θα επιχειρήσει να πάει στο πιο σετ παιχνίδι».


Για τον ημιτελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Φαβορί, από την αρχή της χρονιάς, είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από εκεί και πέρα επειδή είναι ένα παιχνίδι κι όχι μια σειρά αγώνων όλα μπορούν να γίνουν, όπως με εμάς, έτσι και με τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να είναι και οι δύο ομάδες στον τελικό».

Για την παρουσία των φιλάθλων, που θα είναι πολυπληθής:

«Είναι πολύ θετικό αυτό κι εύχομαι να το ευχαριστηθούν αυτό το τριήμερο, να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται οι ελληνικές ομάδες και να είναι στον τελικό και οι δύο».

Για το εάν το Final 4 θα έχει αντίκτυπο στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Θεωρώ πως είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις, άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το Ευρωπαϊκό. Το καθένα έχει τη δικιά του αίγλη και τη δικιά του σημασία».

Δείτε τις δηλώσεις του από την κάμερα του "onsports.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ