2012-05-11 01:14:44
Φωτογραφία για ΑΛΕΞΑΝΡΗΣ: ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ... ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Η εμπειρία των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς θα είναι καθοριστικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο final 4 της Πόλης, σύμφωνα με το Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Μεταξυ άλλων για τον Ολυμπιακό, είπε:

-Η γνώμη σου για τον άλλον ημιτελικό, αυτόν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα;

«Θα έλεγα πως και σε αυτή την περίπτωση φαβορί δεν είναι η ελληνική ομάδα. Το φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Ίσως πάντως και σε αυτή την περίπτωση η πίεση που θα της δημιουργήσει ο τίτλος να φέρει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό».

-Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των δύο αντιπάλων;

«Η Μπαρτσελόνα είναι πιο έμπειρη ομάδα. Διαθέτει ένα βασικό κορμό παικτών που έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα, αλλά και την Ευρωλίγκα πριν από δύο χρόνια. Διαθέτει έναν εκπληκτικό παίκτη, έναν ηγέτη όπως είναι ο Ναβάρο, καθώς και μία πλειάδα ικανών παικτών που τον πλαισιώνουν. Είναι πλήρης και στην περιφέρεια και στη ρακέτα. Επίσης, πολύ καλοί παίκτες είναι ο Μάικλ και ο Λόρμπεκ. Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική στο ανοιχτό γήπεδο. Τελειώνει πολλές φάσεις στον αιφνιδιασμό και αυτό θέλει μεγάλη προσοχή από την πλευρά του Ολυμπιακού».


-Θεωρείς πως η απειρία αρκετών παικτών του Ολυμπιακού σε τέτοιου είδους τουρνουά θα παίξει ρόλο;

«Κοίτα, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις μικρότερες πιθανότητες από τις τέσσερις για την κατάκτηση του τροπαίου. Είναι επιτυχία για την ομάδα που έφθασε στο Final 4, αλλά το γεγονός πως πάει ως αουτσάιντερ την κάνει επικίνδυνη για τους υπόλοιπους. Μην ξεχνάμε πως στον πάγκο του Ολυμπιακού υπάρχει ο κόουτς Ίβκοβιτς. Πρόκειται για προπονητή με τεράστια εμπειρία σε μεγάλους αγώνες, που αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ημιτελικού».

-Ποιο πιστεύεις πως είναι το… μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού;

«Το ομαδικό παιχνίδι. Αυτό τον έχει φέρει σε αυτό το σημείο κι εκεί θα στηριχθεί και στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ