2012-05-11 01:40:03
Φωτογραφία για Απάντηση της αναγνώστριας για το θέμα Αναγνώστρια πληροφορεί για τις συνθήκες στις ένοπλες δυνάμεις
Επειδη πεσατε ΠΟΛΛΟΙ αντι-επ.οπ να με φατε θα ηθελα να σας πω οτι πολλοι θα ηθελαν να ηταν στην θεση αυτων των "τεμπεληδων-γυφτοκαραβαναδων"ή οπως αλλιως τους αποκαλειτε (αφορά το θέμα Αναγνώστρια πληροφορεί για τις συνθήκες στις ένοπλες δυνάμεις). Να σας ενημερωσω οτι ειναι και αυτοι ΑΠΛΟΙ εργαζομενοι του Ελληνικου Κρατους, που εργαζονται τις πιο πολλες ωρες απο τον καθενα χωρις να πληρωνονται παρα μονο εναν μισθο πλεον της πεινας που ξεκιναει απο 600 ευρω και φτανει τα 1000. Αυτο που θα ηθελα να τονίσω ειναι πως οι συνθηκες εργασιας για καποιον στο Δημοσιο ειναι μερικως απαραδεκτες χωρις τα στοιχειωδη (θερμανση-κλιματισμο).

Εγω να ρωτησω και κατι απλο, γιατι αφου ειναι ολοι τους οπως τους αποκαλειται τετοιοι, τοτε τρεχετε ΟΛΟΙ να κανετε τα χαρτια σας για να μπειτε και εσεις κ να γινετε ενα με αυτους; Απλα να σας ενημερωσω πως εχουν διωξει αρκετους απο παλιοτερες "σειρες" ή εχουν παραιτηθει ή σκευτονται να παραιτηθουν.


Επισεις να ρωτησω και κατι αλλο, γιατι καθε παιδι που παει φανταρος ο εκαστοτε πατερας-μητερα τρεχει να βαλει το παιδι του σε Μοναδες κοντα στο σπιτι του ή σε προνομιουχα θεση; Πλεον ο καθε φανταρος αυτο που κανει τωρα μονο θητεια δεν το λες που απο τους 9 μηνες τους 8.5 ειναι εξοδουχος. Ας κανανε θητεια 2 χρονια οπως κανανε παλιοτερα και υπο αλλες συνθηκες, τωρα τους εχουν στα οπα-οπα.

Προς απαντηση του "Κυριου" Κ. Κ., θα σας ανταποδωσω τους χαρακτηρισμους και δεν θα ασχοληθω να πεσω στο επιπεδο σας, απλα να σας ενημερωσω πως η μιση Ελλαδα ειναι ΕΠ.ΟΠ και η αλλη μιση ηθελε να γινει, ειναι και αυτη μια δουλεια οπως ολες οι υπολοιπες, ουτε κλεβουν ουτε κοροιδευουν κανεναν, ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης ολα οσα καταλογίζετε σε αυτους, τα κανουν τα μεγαλα στελεχοι καποιοι βαθμοφοροι.

Στον κ. Μπ. θα ηθελα να απαντησω οτι ο συζυγος μου εργαζεται στον ορχο συντηρησεως κατω απο ελενιτ που ολοι ξερουμε πως εχουν αποσυρθει εδω και χρονια επειδη ειναι επικινδυνα για καρκινους, και ομως με ΔΙΚΑ του εξοδα πηρε υλικα για να καλυψει αυτο το υλικο, και ρωτω εγω, η κτηριακη υποδομη ειναι θεμα Στελεχους ή του ΓΕΣ;

Αυτο που θελω να τονίσω ειναι πως δεν θελουν ουτε τζακουζι ουτε πολυτελειες, απλα να εργαζονται κατω απο φυσιολογικες συνθηκες.

Οσο για τα ΣΟΑ που λετε, δυστηχως οι πιο πολλοι ΕΠ.ΟΠ ειναι ΕΚΤΩΣ επειδη εκει μενουν Βαθμοφορα Στελεχη και αυτοι ειναι οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ που δικαιουνται να μπουν.

Οσο για τις λεσχες καθε μηνα κρατανε απο καποιο ποσον απο το μισθο τους και για τα Πρατηρια οι τιμες ειναι οι ιδιες με τα απλα SUPER MARKETS και σε μερικα προιοντα μαλιστα και πιο ακριβα.

Απλα να σας ενημερωσω πως φετος στο Εκκαθαριστικο Μισθοδοσιας οι κρατησεις που κανανε στον συζυγο μου ηταν κοντα στα 5.000 ευρω, Ο,ΤΙ κανει ΠΡΩΤΑ φορολογείται και μετα μπαινει στην Μισθοδοσια του. ΚΑΝΕΝΑ Στελεχος ΕΠ.ΟΠ δεν παίρνει επιδομα εγκυρης προσευλευσης ή επιδομα μεταφορας φακελου ή επιδομα αναμα μηχανης και μερικα απο τα ΚΟΥΦΑ που κατα καιρους εχουμε ακουσει να παίρνουν μερικοι στο Δημοσιο.

Και κατι τελυταιο,οπως λεει κ ο κ. Σπ., εργαζονται τις περισσοτερες ωρες απο τον καθενα στο Δημοσιο, εγω ειμαι στον τελευταιο μηνα κυησεως μου και ολους αυτους τους μηνες ο συζυγος μου ηταν στο σπιτι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ωρες, επειδη θα λειπει συνεχως σε νυχτερινες,σε ασκησεις κ υπηρεσιες,αν εργαζοταν σε αλλη Δημοσια υπηρεσια αυτες τις υπερωριες θα τις πληρωνοταν και με το παραπανω, ενω στον Στρατο δεν περνουν ουτε ενα ευρω παραπανω,παρα μονο μια απαλλαγη την επομενη μερα.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ