2012-05-11 11:01:05
Φωτογραφία για ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ (;) ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ...
Στην Πορτογαλία θα βρεθεί σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, προκειμένου να συναντηθεί με τον Ντομίνγκος Πασιένσια και να συζητήσουν την προοπτική της συνεργασίας του 43χρονου τεχνικού με τον Ολυμπιακό.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ έχει συναντηθεί ήδη μία φορά με τον Πορτογάλο τεχνικό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και θα προσπαθήσει να τον πείσει να έρθει σε συμφωνία με τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Αν αυτή δεν επιτευχθεί, ο Κοβάσεβιτς θα παέι στην Ισπανία, προκειμένου να έχει νέο κύκλο επαφών με εκπροσώπους άλλων προπονητών. Στη λίστα βρίσκονται πάντα τα ονόματα των Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε, Μίτσελ της Σεβίλλης και Χοσέ Λουίς Όλτρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ στα υπόψη είναι και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Στο περιθώρια της φιέστας, πάντως, ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε για την αξία του Πασιένσια και απάντησε με τα καλύτερα λόγια.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων, αυτό που διέρρεαν από τον Ολυμπιακό είναι ότι από την Δευτέρα (14/05) θα γίνουν συζητήσεις για τους Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Μοντέστο και Πάντελιτς, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για το Final 4.

Όλα είναι ανοικτά και στις τέσσερις περιπτώσεις, ενώ δεν έγινε ούτε η συνάντηση με τον Ιμπαγάσα, καθώς ο εκπρόσωπός του αναχώρησε για το εξωτερικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ