2012-05-11 11:30:47
Φωτογραφία για Δεν έχουν φρένο!  Προεκλογικό δωράκι ομολογεί η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ!
Θέλει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει... Προεκλογικό στην κυριολεξία το μπόνους στον Φωτόπουλο, την ώρα που οι καταναλωτές ξεζουμίζονται από την προβληματική επιχείρηση ηλεκτρισμού.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ίδια η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ από το επίσημο site της, την Παρασκευή 4 Μάη, δυο μέρες δηλαδή, πριν τις εκλογές, «κατάφερε», όπως τονίζει "να λύσει ένα μέρος του προβλήματος της εκτός έδρας μετακίνησης".

Συγκεκριμένα, όπως μας πληροφορεί, πέτυχε αύξηση στην αποζημίωση για...

τη διατροφή στα 50 € (από τα 29€) και για τη διανυκτέρευση επίσης στα 50€ (από τα 34€). Δηλαδή στην πρώτη περίπτωση, η ποσοστιαία αύξηση είναι της τάξεως του 72,4% και στη δεύτερη 47,05%! Και όχι μόνο αυτό. Η ΓΕΝΟΠ κατάφερε όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, να μειώσει τα χιλιόμετρα για την εκτός έδρας μετακίνηση στα 110km από τα 160km, όταν η μετακίνηση γίνεται με ΙΧ ή υπηρεσιακό αυτοκίνητο και στα 90km από τα 120km, όταν η μετακίνηση γίνεται με δημόσιο μεταφορικό μέσο.


Δείτε την ανακοίνωση με... μετεκλογική ημερομηνία για... ευνόητους λόγους:

Αθήνα 08/05/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΟ ΑΓΩΝΑ Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι:

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ το ταξικό και ασυμβίβαστο συνδικάτο σας, που παρά τα λάθη, τις αδυναμίες και τις παραλήψεις του, σταθερά και ανυποχώρητα παλεύει και αγωνίζεται για την προάσπιση των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας, των συναδέλφων και της Επιχείρησης του ελληνικού λαού, παρά τα χτυπήματα κάτω από την μέση, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, με συνδυασμό κινήσεων, με συνεχόμενη πίεση και κυρίως με την βοήθεια όλων εσάς που είστε η καρδιά και η δύναμη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, την Παρασκευή 4 Μάη κατάφερε να λύσει ένα μέρος του προβλήματος της ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ.

Ποιο συγκεκριμένα στη βάση του δίκιου μας καταφέραμε να αυξήσουμε την αποζημίωση για την διατροφή στα 50 € (από τα 29€) και για την διανυκτέρευση επίσης στα 50€ (από τα 34€).

Επιπροσθέτως και πάλι στη βάση του δίκιου μας καταφέραμε να μειώσουμε τα χιλιόμετρα για την εκτός έδρας μετακίνηση στα 110km από τα 160km όταν η μετακίνηση γίνεται με ΙΧ η υπηρεσιακό αυτοκίνητο και στα 90km από τα 120km όταν η μετακίνηση γίνεται με δημόσιο μεταφορικό μέσο

Το γεγονός αυτό από κάθε καλοπροαίρετο συνάδελφο κρίνεται ως θετικό. Το ίδιο και για την ομοσπονδία μας. Παρά ταύτα όμως ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι για εμάς το θέμα δεν λήγει εδώ.

Δεν λήγει εδώ γιατί πέρα απ' το ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανοικτό το θέμα του περιορισμού των ημερών μετακίνησης για εμάς υπάρχει τεράστιο θέμα και όσον αφορά τη χιλιομετρική απόσταση και όσον αφορά την χιλιομετρική αποζημίωση και όσον αφορά τα χιλιόμετρα μετακίνησης εντός έδρας, αλλά ακόμη και όσον αφορά το ύψος αποζημίωσης για την διατροφή.

Γι' αυτό η θέση μας είναι ξεκάθαρη.

έγινε ένα βήμα.

ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Η ομοσπονδία είναι το σπίτι μας

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Makeleio
Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζήτημα πρώτο…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζήτημα πρώτο…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ