2012-05-11 15:18:21
Φωτογραφία για Φοβάμαι τον κακό του εαυτό
 Ο Στέφανος Μπορμπόκης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την για τη χθεσινή του νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο το διαχειρίστηκε πολύν καλά το παιχνίδι. Εγώ δεν είδα τον Παναθηναϊκό να κάνει μια ευκαιρία. Το περίμενα πιο δύσκολα το ματς από ότι ήταν. Θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ με τις φάσεις που έκανε να βάλει και άλλα γκολ, αλλά καλό είναι και το 1-0».

Για τους χαμένους βαθμούς με τον Λεβαδειακό: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βαράει το κεφάλι του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Μπορεί να είναι πολύτιμοι οι βαθμοί που έχασε στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, αλλά και για την άνοδο της ΑΕΚ:  «Ο ΠΑΟΚ πιστεύω πως έχει καλύτερο σύνολο από όλους, αλλά η ΑΕΚ παίζει καλά και φαίνεται να ανεβαίνει. Δεν περίμενα ο Ατρόμητος χθες να εμφανιστεί έτσι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο σταθερή ομάδα και αυτό που θέλει να πετύχει το κάνει στο γήπεδο. Τώρα όμως η ομάδα έχει δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Έστω και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό θα είναι καλή».

Στον επίλογό του τόνισε:«Εγώ δεν φοβάμαι ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε την ΑΕΚ, εγώ φοβάμαι τον κακό εαυτό του ΠΑΟΚ».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρώτα η εξυγίανση
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Πρώτα η εξυγίανση"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ