2012-05-11 17:16:04
Φωτογραφία για Παράνομο αμαξοστάσιο: Η πολεοδομία επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 48.361,55€ στο δήμο Ηρακλείου
Προς :

1.- Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου Αττικής

2.- Δήμο Ν. Ιωνίας/ Δ/ση Υπηρεσίας Δόμησης/

Τμήμα Αυθαιρέτων - Επικινδύνων

Ενταύθα

Θέμα: Το παράνομο γκαράζ του Δήμου Ηρακλείου στην οδό Αμαλιάδος 20 στην Μεταμόρφωση.

Κύριοι,

Από το καλοκαίρι του 2011 εγκαταστάθηκε στην Μεταμόρφωση στην οδό Αμαλιάδος 20, η υπηρεσία περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου. Στα φανταχτερά εγκαίνια παραστάθηκε και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

Το μισθωτήριο, το οποίο έχει υπογράψει ο ίδιος ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Παντελής Βλασσόπουλος, αναφέρει ότι "Στο εν λόγω ακίνητο θα στεγαστεί το αμαξοστάσιο και οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (συμπεριλαμβανομένου του συνεργείου επισκευής οχημάτων και πλυντηρίου), ενώ θα πραγματοποιείται και η διαδικασία μεταφόρτωσης των απορριμμάτων."

Το γκαράζ λειτουργεί χωρίς άδεια λειτουργίας, χωρίς μελέτη πυρασφάλειας, χωρίς μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων, βρέθηκαν να σταθμεύουν απορριμματοφόρα που δεν ήταν πλυμένα, υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις και έχουν επιβληθεί πρόστιμα, δεν βρέθηκε άδεια εγκαταστάσεως και λειτουργίας της αντλίας καυσίμων, δεν βρέθηκαν στοιχεία βάσει των οποίων χορηγήθηκε τριφασικό ρεύμα από την ΔΕΗ και οι φερόμενοι ιδιοκτήτες από έρευνα που έγινε στα Υποθηκοφυλακεία Ν
. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας δεν αποδεικνύεται ότι έχουν την πλήρη κυριότητα 100% του χώρου τον οποίο μίσθωσαν στον Δήμο Ηρακλείου.

Με το έγγραφο με αριθμό πρωτ. οικ/1358/387/12 σχετ. 21417/1626/11 572/189/2012 της 7-3-2012 πληροφορηθήκαμε ότι η δεύτερη από εσάς επέβαλε πρόστιμα ύψους 41.517 και 6.844,55 ευρώ για την ανέγερση και διατήρηση κτίσματος χωρίς οικοδομική άδεια στο ακίνητο της οδού Αμαλιάδος 20.

Ο σύλλογός μας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της πόλης μας, προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό χωρίς αποτέλεσμα να κλείσει η παραπάνω εγκατάσταση η οποία λειτουργεί παράνομα.

Θα ζητούσαμε από τις υπηρεσίες σας, να εφαρμόσετε με κάθε αυστηρότητα τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν την βεβαίωση και είσπραξη των παραπάνω προστίμων.

Θα θεωρούσαμε μεγάλη υποχρέωση να μας ενημερώνετε για την εξέλιξη της βεβαίωσης και είσπραξης των προστίμων, ώστε αυτό να βοηθήσει στον αγώνα μας για την απομάκρυνση του παράνομου γκαράζ από την πόλη μας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε.

Διατελούμε, Με Υπόληψη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Χρήστος Κουστιμπής

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θεμιστοκλής Αλεξίου

syllogoselektron.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ