2012-05-12 01:40:41
Φωτογραφία για ΠΑΣΚΟΥΑΛ: ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, μετά τον δεύτερο ημιτελικό στη συνέντευξη Τύπου.

Οι Καταλανοί αποκλείστηκαν στον ημιτελικό από τους ερυθρόλευκους, με τον προπονητή τους να παραδέχεται πως έπαιξαν πολύ άσχημα και δίκαια κέρδισε ο αντίπαλός τους:

«Καλησπέρα! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Εμείς σήμερα (11/05) αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Το 8-0 το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Είμαι της άποψης πως παίξαμε αρκετά κάτω από το επίπεδό μας, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και προηγήθηκε άνετα. Κάθε λάθος μας το έκαναν πόντο στον Ολυμπιακό. Στο τέλος θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα από την περιφέρεια, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε τα τρίποντα. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη».

Είπε ακόμα Για την εμφάνιση της Μπαρτσελόνα: «Είχαμε ετοιμαστεί πολύ καλά, αλλά εντός του αγώνα κάναμε πολλά λάθη. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι δύσκολοι οι αγώνες των Final 4. Είναι απίστευτο να παίζεις άσχημα σε ένα παιχνίδι που είσαι το φαβορί. Παίξαμε, πράγματι, πολύ άσχημα».

Για τη συνέχεια: «Εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε στον τελικό. Η ομάδα μας είναι, τώρα, σε πολύ δύσκολη θέση. Παίζουμε με την ψυχή μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να ξεχάσουμε το σημερινό (11/05) εφιάλτη και να συνέλθουμε, εν όψει της συνέχειας. Όσοι μας έχουν παρακολουθήσει γνωρίζουν πως παίζουμε καλύτερα. Έτσι όμως είναι ο αθλητισμός. Εάν δεν παίξεις καλά δεν μπορείς να κερδίσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ΠΑΣΟΚ στα 10 Βήματα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ΠΑΣΟΚ στα 10 Βήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ