2012-05-12 10:42:44
Φωτογραφία για Εκτός λειτουργίας το TAXIS για μιάμιση μέρα, λόγω αναβάθμισης
Και μετά, ψάχνουμε να βρούμε γιατί δεν πιάνουμε το στόχο των εσόδων. Η πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα της ηλεκτρονικής υποβολής φορολογικών δηλώσεων... υποχρεωτικά από φέτος για μισθωτούς με εισόδημα άνω των 12.000 ευρώ, και για συνταξιούχους, που έχουν και άλλα εισοδήματα πέραν της σύνταξής τους (πάλι με εισόδημα άνω των 12.000 ευρώ), έγινε την περασμένη Τετάρτη, 9 Μαΐου.

Παραδόξως, η εφαρμογή ενεργοποιήθηκε κανονικά, χωρίς πρόβλημα. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι ελάχιστοι έσπευσαν να υποβάλουν τη δήλωσή τους από τώρα, με δεδομένο ότι η προθεσμία λήγει στις 15 Ιουνίου και εν μέσω της υφιστάμενης πολιτικής αβεβαιότητας.

Δεν πέρασαν, όμως, τρεις μέρες και όχι μόνο η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων, αλλά όλες οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων τέθηκαν από σήμερα το πρωί εκτός λειτουργίας ! Για ποιο λόγο;

Γιατί τώρα αποφασίστηκε ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση του συστήματος ! Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση,


 

«Αγαπητοί συνεργάτες

Σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια της αναβάθμισης του δικτυακού εξοπλισμού που σχεδιάζει το έργο DataCenter καθώς και της ηλεκτρολογικής αναβάθμισης του Κέντρου που προγραμματίστηκε ταυτόχρονα, όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Π.Σ. δεν θα είναι διαθέσιμες από το Σάββατο 12/05/2012 και ώρα 7:00 μέχρι και την Κυριακή 13/05/2012 και ώρα 17:00.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

 

Έτσι, λοιπόν, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, μην επιχειρήσετε να υποβάλετε ηλεκτρονικά τη δήλωσή σας. Και, αν η αναβάθμιση πετύχει, έχει καλώς.

Αν κάτι πάει στραβά, έχει ο Θεός ! 

 
 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ