2016-02-29 12:10:37
Φωτογραφία για Κάνουν το Πάρκο Τρίτση... hot spot!
Το τέταρτο κατά σειρά κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών δημιουργείται στην Αττική. Αυτή τη φορά στο Πάρκο Τρίτση.

Η απόφαση πάρθηκε χθες σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία του Γ.Γ. του υπουργείου και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ιλίου πρόκειται για ένα κέντρο φιλοξενίας 800 (σε πρώτη τουλάχιστον φάση) ατόμων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δήμαρχος θα στηθούν 100 σκηνές των 8 ατόμων μαζί με τις απαραίτητες βοηθητικές εγκαταστάσεις.

Μετά από αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής το Δ.Σ. Συνεδρίασε και ενέκρινε τη δημιουργία του κέντρου για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες ενώ όταν ρωτήθηκε ο Γ.Γ. του υπουργείου για τη διάρκεια που θα έχει η απάντηση ήταν για έξι μήνες το πολύ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στο Newsit.gr ο δήμαρχος Ιλίου ο Δήμος δεν μπορεί να μείνει απαθής μπροστά σε αυτή την ανθρωπιστική κρίση.

Ήδη τοπογράφοι και μηχανικοί του Στρατού βρίσκονται επί τόπου. Έχουν αρχίσει μάλιστα οι εργασίες στο χώρο. Μηχανήματα του στρατού αποθέτουν υλικά για τη διαμόρφωση των χώρων, ενώ όπου υπάρχει έδαφος που μπορεί χωρίς ιδιαίτερη διαμόρφωση να φιλοξενήσει εγκαταστάσεις έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση υλικών για τη διαμόρφωση του χώρου με τις σκηνές...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ