2016-03-02 15:38:19
Φωτογραφία για Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!
Απολαυστικό Ολυμπιακό τριήμερο για τη Σχολή μας. Στον Πειραιά και η Σχολή Καρδίτσας.

Ένα άκρως Ολυμπιακό τριήμερο πέρασε στον Πειραιά η Σχολή μας από την Λάρνακα της Κύπρου. Τα παιδιά της Σχολής μαζί με τους γονείς τους και τον επικεφαλής κ. Μάριο Κουδέλλη έφτασαν στην Ελλάδα και αυτά που έζησαν θα τους μείνουν αξέχαστα!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με τις Σχολές Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια και Καρδίτσας στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη αλλά και με την Κ-8 της Ακαδημίας μας στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Τα παιδιά διασκέδασαν το παιχνίδι και έκαναν πολλούς νέους φίλους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο Μουσείο μας αλλά και παρακολούθηση των αγώνων της ομάδας Νέων και της πρώτης ομάδας με την Βέροια.

Τα παιδιά της Σχολής Λάρνακας συνόδεψαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τις ομάδες του Ολυμπιακού και της Βέροιας στον αγώνα όπου σφραγίστηκε μαθηματικά το 43ο Πρωτάθλημα και είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Το διήμερο 27-28/2 επίσκεψη στην Αθήνα προκειμένου να δώσει φιλικά παιχνίδια με άλλες Σχολές μας πραγματοποίησε και η Σχολή Καρδίτσας και φυσικά οι ποδοσφαιριστές της πανηγύρισαν μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" την κατάκτηση του 43ου Πρωταθλήματος Ελλάδος!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ