2016-03-03 10:02:11
Φωτογραφία για Φρικιαστική ιστορία: Ασέλγησε στο ίδιο του το παιδί που πάσχει από καρκίνο αλλά δεν θα πάει φυλακή...
Ένας άντρας που καταδικάστηκε από το δικαστήριο γιατί ασέλγησε στο ίδιο του το παιδί, το οποίο πάσχει από καρκίνο, δεν θα πάει ούτε μια μέρα στη φυλακή...

Μάλιστα αυτό γίνεται κατόπιν αιτήματος της μητέρας, η οποία απέστειλε σχετική επιστολή στον δικαστή.

Η τραγική ιστορία έλαβε χώρα στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, όπου ο 41χρονος Τζέρεμι Σούερ δήλωσε ένοχος για το ομοσπονδιακό αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. Επρόκειτο για την ίδια του την κόρη, που πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο. Όταν έγινε η διάγνωση και ξεκίνησε η θεραπεία, εκείνος και η γυναίκα του αποφάσισαν να κοιμούνται εναλλάξ με το παιδί, ώστε να είναι κοντά του τις νύχτες.

Το ίδιο το κοριτσάκι, που τότε ήταν έξι ετών, είπε τελικά στην μητέρα του, τι συνέβαινε και η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία. Η μικρούλα είπε ότι ο πατέρας της την έβαζε να του αγγίζει τα γεννητικά όργανα, σύμφωνα με τα πρακτικά του δικαστηρίου και πως την άγγιζε κι εκείνος και της έλεγε να καθίσει πάνω «στην ουρά της γάτας του»
. Της έλεγε επίσης να μην πει σε κανέναν τι συνέβαινε γιατί τότε εκείνος θα πήγαινε φυλακή Εδώ και ένα χρόνο που η μητέρα ανακάλυψε τι γινόταν, πήρε το παιδί της και έφυγε. Παλεύει να τα βγάλει πέρα και αναγκάστηκε να ζητήσει με επιστολή της από το δικαστήριο να μην καταδικάσει σε φυλακή τον πρώην πλέον άντρα της, ώστε αυτός να μπορεί να εργάζεται και να συνεισφέρει οικονομικά στα έξοδα που απαιτεί η ασθένεια του παιδιού τους.

Η δικαστής ανακοίνωσε πως είναι αναγκασμένη να εισακούσει την έκκληση της μητέρας, αν και διαφωνεί πλήρως με το σκεπτικό και πιστεύει ότι ο 41χρονος θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον για εννιά χρόνια στη φυλακή...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ