2016-03-03 15:00:51
Φωτογραφία για Διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός για τον εγκληματία Παππά
Ο ημιτελικός στην Τούμπα διεκόπη για πρώτη φορά στο 59', όταν ένα μπουκάλι προσγειώθηκε στην πλάτη του Μάρκο Σίλβα με τον "άρχοντα" του αγώνα, Ανδρέα Παππά, να κάνει λόγο για οριστική διακοπή του ματς σε περίπτωση που ξαναγίνουν τα ίδια. Το παιχνίδι διεκόπη ξανά στο 87' μετά από την απόφαση του διαιτητή για τον μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Μακ, με τον κόσμο να εξαγριώνεται να κινείται απειλητικά προς τον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά και την έκρυθμη κατάσταση ο κ. Παππάς που είχε προειδοποιήσει για διακοπή του ματς, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσει τον αγώνα, σε μια ενέργεια που μόνο... εγκληματική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Κι αυτό γιατί με την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που φώναζε, "φύγετε, φύγετε", δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατό να ξεκινήσει ξανά το ματς. Φέρει, λοιπόν, σημαντική ευθύνη για όσα ακολούθησαν με την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, το ξύλο με τα ΜΑΤ και τις πολλές συλλήψεις...Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Ανδρέας Παππάς δεν είχε ξεκινήσει ποτέ τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο...Όλα τα..
. λεφτά, όμως, είναι στα όσα συνέβησαν μέσα στα αποδυτήρια την ώρα της διακοπής, όπου οι παίκτες του Δικεφάλου παρακαλούσαν αυτούς του Ολυμπιακού να βγουν να παίξουν τα εναπομείναντα λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι. "Ας βγούμε να παίξουμε μισό λεπτό για να τελειώσει το ματς και φεύγουμε", ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν, ενώ από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού διέρρευσε ότι "μας παρακαλούσαν να βγούμε και τελικά βγήκαμε, γιατί δεν θέλαμε να τιμωρηθεί με εξοντωτική ποινή ο ΠΑΟΚ".
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ