2016-06-14 08:19:18
Φωτογραφία για 5 πράγματα που τα παιδιά δεν ξέρουν για τις μαμάδες τους!
Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να ονειρεύονται από πολύ μικρές τη στιγμή που θα γίνουν μητέρες, όμως φτάνουν στο σημείο να κατανοούν τη μητρότητα μόνο τη στιγμή που συμβαίνει. Μόλις στην περίοδο της εγκυμοσύνης αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να ξεκινήσει η μοναδική εμπειρία της ζωής τους! Ποια είναι τα 5 πράγματα που δεν ξέρουν τα παιδιά για τις μαμάδες τους;

Την έκανες να κλαίει... πολύ! Έκλαψε όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Έκλαψε τη στιγμή του τοκετού και όταν σας κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της. Έκλαψε από φόβο αλλά και από ευτυχία.

Ένιωσε πολύ πόνο. Όταν της τραβούσατε τα μαλλιά και την γρατζουνούσατε με τα νυχάκια σας, όταν προσπαθούσε να σας θηλάσει, όταν την κλωτσούσατε μέσα στην κοιλιά της. Ένιωσε αφόρητους πόνους στη γέννα, όμως άξιζε τον κόπο!

Σε έβλεπε να κοιμάσαι. Υπήρχαν νύχτες που έμενε ξύπνια μέχρι το ξημέρωμα για να σε κάνει να κοιμηθείς. Μπορούσε μόλις να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά καθώς σου τραγουδούσε και προσευχόταν να σε πάρει γρήγορα ο ύπνος.


Σε είχε πάντα μαζί της. Σε "κουβαλούσε" μαζί της ενώ έτρωγε ή έκανε τις δουλειές του σπιτιού. Τα χέρια και η μέση της πονούσαν, όμως σε κρατούσε γιατί ήξερε ότι τη χρειαζόσουν.

Θα τα έκανε όλα απ’ την αρχή. Το να είσαι μαμά είναι ένας από τους πιο δύσκολους ρόλους που καλείσαι να αναλάβεις και πολλές φορές θα φτάσεις στα όριά σου. Μπορεί να κλαίτε, να πονάτε, να αισθάνεστε αποτυχημένες, αλλά συγχρόνως νιώθετε περισσότερη χαρά και αγάπη στην καρδιά σας απ’ όση νομίζατε ότι θα μπορούσατε να αντέξετε.

Υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικοί χαρακτήρες γονιών.

Υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικοί τρόποι για να μεγαλώσει ένα παιδί.

Υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικά «μονοπάτια» στη διαδρομή για την εξέλιξη.

Αλλά όταν πρόκειται για την ανατροφή του παιδιού σου, δεν είναι τίποτα πιο σημαντικό από τις ανάγκες του μωρού σου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ