2016-06-15 00:58:08
Φωτογραφία για Εκδήλωση για τις Διαταραχές Μνήμης στο ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης
Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Δ.Κ. Ν.Πεντέλης Ομιλία – Συζήτηση για τη... μνήμη με θέμα «Μήπως Ξεχνάμε; Διαταραχές Μνήμης και Τρόποι Αντιμετώπισης» με ομιλητές τον κ. Γιώργο Χριστοδούλου, Ομότιμο Καθηγητή Ψυχιατρικής και Πρόεδρο του ΕΠΡΟΨΗ, τον κ. Γεώργιο Παρασκευά, Επίκουρο Καθηγητή Νευρολογίας Α΄ Νευρολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Νοητικών και Κινητικών Διαταραχών, Μονάδα Νευροχημείας και τη Δρ. Ίλια Θεοτοκά, Κλινική Ψυχολόγο Ψυχοθεραπεύτρια, Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον κ. Λευτέρη Κιτσούλη, Υπεύθυνο του ΚΑΠΗ Δ.Κ. Ν.Πεντέλης και την κ. Ελένη Γκρέτσα, Ταμεία του Δ.Σ. της συνδιοργανώτριας εταιρείας για την εκδήλωση και είπε πως τα ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης δεν είναι χώροι στους οποίους διακονούνται μεγάλοι άνθρωποι αλλά χώροι πολιτισμού, γνώσης, ανταλλαγής απόψεων και προώθησης θεμάτων που αφορούν και στους πολύ νεώτερους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Ζώης, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ