2016-06-15 09:04:19
Φωτογραφία για Με πολύ ζωντάνια και κέφι τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών γιόρτασαν το καλοκαίρι, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη
Εκατοντάδες παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών γιόρτασαν το καλοκαίρι με χορούς του χθες και του σήμερα, στο γήπεδο αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ, αποσπώντας το απλόχερο, ζεστό χειροκρότημα του κοινού, που συμμετείχε στην ξεχωριστή αυτή γιορτή.

Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας που φιλοξενούνται στους 11 Παιδικούς Σταθμούς, ντυμένοι με στολές ανάλογα με το ρόλο τους, «ταξίδεψαν» χορευτικά στο πέρασμα των δεκαετιών, με κέφι και ζωντάνια, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και των εκατοντάδων γονιών που είχαν κατακλύσει το χώρο για να καμαρώσουν τους μικρούς χορευτές και χορεύτριες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους, απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό, στον οποίο μεταξύ άλλων υπογράμμισε τη σταθερή βούληση της Διοίκησης του Δήμου για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, παράλληλα με τo αμέριστo ενδιαφέρον για την υποστήριξη κάθε μαρουσιώτικης οικογένειας και ιδιαίτερα της εργαζόμενης μητέρας.


Αναφερόμενος στην κατασκευή νέου Παιδικού Σταθμού στο Ψαλίδι, σημείωσε ότι υπάρχει ώριμη μελέτη από τις αρχές του 2015 για την κατασκευή πρότυπου βιοκλιματικού Σταθμού στην περιοχή. Για την κατασκευή του – πρόσθεσε- πιέζουμε την Περιφέρεια για χρηματοδότηση, την οποία και δικαιούμαστε και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί, ώστε όλα τα Μαρουσιωτάκια να έχουν τις παροχές και τις υποδομές που τους αξίζουν.

 

Παράλληλα ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, επισημαίνοντας ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και αξιόλογα για την πόλη μας.

Η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τη μεγάλη οικογένεια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, με ιδιαίτερα αναφορά στη Διοίκηση και τις εργαζόμενες για την ακούραστη προσπάθειά τους, προκειμένου να παρέχουν την καλύτερη φροντίδα στα μικρούς μας φίλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κατερίνα Ιωάννου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Πέτρος Κόνιαρης. 

 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ