2016-06-16 15:10:13
Φωτογραφία για Τι δουλειά έχει μια LaFerrari με μια μπαλαντέζα στο Παρίσι;
Και εκεί που περπατάς στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας βλέπεις μια FaFerrari συνδεδεμένη με μια μπαλαντέζα που έρχεται από το παρακείμενο σπίτι και διερωτάσαι το γιατί.

Το θέαμα δεν είναι και ό,τι το καλύτερο για ένα αυτοκίνητο του είδους αλλά φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης του το θεώρησε απαραίτητο για να φορτίσει τη μπαταρία και βρήκε αυτόν τον όχι και τόσο ορθόδοξο τρόπο για να το κάνει.

Και αυτό διότι το manual του αυτοκινήτου λέει πως αν το αυτοκίνητο μείνει ακινητοποιημένο πάνω από μια εβδομάδα πρέπει να φορτιστούν οι μπαταρίες του. Σε αντίθετη περίπτωση η επίσκεψη στο συνεργείο θα κοστίζει -όπως φαντάζεστε - μπόλικες εκατοντάδες ευρώ.

 

Για να τοποθετήσει όμως την μπαλαντέζα, χρειάστηκε να αφήσει ανοικτό το παράθυρο το οποίο και «έκλεισε» με μια ταινία και το ερώτημα είναι πόσο ασφαλές είναι αυτό, ειδικά αυτήν την εποχή που το Παρίσι δεν είναι και ό,τι το καλύτερο να αφήνεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο εκτεθειμένο, πόσο μάλλον επί της ουσίας ανοικτό.

Φαίνεται πως ο καημός του ιδοκτήτη να μην επισκεφθεί το συνεργείο υπερίσχυσε του φόβου να του βανδαλίσουν το αυτοκίνητο. Εκτός αν κατά τη διάρκεια της φόρτισης ήταν εκεί δίπλα ακοίμητος φρουρός.

Όπως και νάχει, το θέαμα δεν ήταν συνηθισμένο γι' αυτό και οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ