2016-06-16 21:10:15
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Make a Wish Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! (PHOTOS)
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετείχε ως χορηγός στον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του φιλανθρωπικού οργανισμού και συνεχίζει να τον στηρίζει!

Το παιδικό γέλιο είναι ανεκτίμητο. Δεν μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί τη σημασία ενός ευτυχισμένου παιδιού, εάν δεν το ζήσει ο ίδιος, από κοντά. Το μέλλον αυτού του κόσμου, τα παιδιά, χρειάζονται την προσοχή όλων μας. Ειδικά όταν οι συνθήκες, τις οποίες βιώνουν, είναι δύσκολες Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στέκεται έμπρακτα δίπλα στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make a Wish, ο οποίος ως στόχο έχει την πραγματοποίηση των ευχών των μικρών παιδιών, τα οποία έχει υπό την προστασία του. Το βράδυ της Τετάρτης, 15.6, στο Ζάππειο, το Make a Wish γιόρτασε τα 20ά γενέθλιά του και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν εκεί, ως χορηγός και μεγάλος υποστηρικτής. Εντολή του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι η αδιάκριτη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, με κάθε τρόπο. Και εδώ, λοιπόν, έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση αλληλεγγύης, η οποία ως στόχο έχει το να φέρνει το χαμόγελο σε μικρά παιδιά, τα οποία δίνουν τη δική τους μάχη, πολλές φορές ακόμη και για τη ζωή.


Η εκδήλωση στο Ζάππειο ήταν λαμπρή. Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν το μέλος της Διοίκησης του Ολυμπιακού, κ. Χρήστος Μηστριώτης, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, ο Διευθυντή Εμπορικού και Marketing, κ. Μιχάλης Λάιος, καθώς και η Brand Management Director, κα. Πέννυ Λάγκα. Ο Θρύλος έστειλε τις δικές του ευχές στο Make a Wish, για χρόνια πολλά και παράλληλα ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο το οποίο πραγματοποιεί, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα και να στηρίζει τις προσπάθειες τις οποίες κάνει.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πρώτη φορά που η ΠΑΕ Ολυμπιακός και το Make a Wish συνεργάστηκαν, κάνοντας πραγματικότητα την ευχή ενός μικρού παιδιού, το οποίο ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον Κριστιάν Καρεμπέ! Κάπως έτσι μπήκαν οι βάσεις για μία ακόμη σημαντική εξωγηπεδική συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, σε μία προσπάθεια η ομάδα μας να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το κοινωνικό της έργο. Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί, φυσικά, και στο μέλλον.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BootScreenCustomization: Cydia twek new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BootScreenCustomization: Cydia twek new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ