2016-06-16 21:19:10
Φωτογραφία για Γουίλιαμ: Το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας σε εξώφυλλο gay περιοδικού [photo]
Εξέπληξε την υφήλιο ο πρίγκιπας William, καθώς πόζαρε για το εξώφυλλο του Attitude,  του πιο δημοφιλούς περιοδικού για ομοφυλόφιλους στη Βρετανία, στηρίζοντας τους ομοφυλόφιλους και καταδικάζοντας με τον τρόπο αυτό την παρενόχλησή τους.

«Είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας εμφανίζεται στο εξώφυλλο ενός περιοδικού για γκέι», τονίζει το περιοδικό σε σχετικό δελτίο τύπου.

«Να είστε υπερήφανοι για αυτό που είστε και να μην νιώθετε ντροπή» δηλώνει ο William στο μηνιαίο περιοδικό που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τετάρτη, απευθυνόμενος στην κοινότητα LGBT (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι και Διεμφυλικοί) και συνεχίζει: «Το λέω προς όλους τους νεαρούς αναγνώστες που υπόκεινται σε εκφοβισμούς λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας: να μην το αποδέχεστε αυτό, να το συζητάτε με έναν ενήλικο που εμπιστεύεστε, με έναν φίλο, έναν καθηγητή (…) και αναζητήστε βοήθεια».

Σημειώστε πως ο πρίγκιπας William έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό πριν από αρκετές εβδομάδες, πριν δηλαδή το μακελειό στο γκέι κλαμπ του Ορλάντο, όπου 49 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Μάλιστα, την 12η Μαΐου, ο πρίγκιπας William «κάλεσε τα μέλη της κοινότητας LGBT στα ανάκτορα του Κένσινγκτον για να συνομιλήσει μαζί τους και να ακούσει τις εμπειρίες τους».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ