2012-05-19 00:58:38
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Δεν έχουν σταματήσει τις επαφές για την εύρεση προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις οριστικές εξελίξεις να μεταφέρονται για την Δευτέρα., χωρίς αυτό να σημαίνει ότι «παγώνουν» οι εξελίξεις.

Το αντίθετο μάλιστ, αφού οι συζητήσεις των παραγόντων της ΠΑΕ με εκπροσώπους προπονητών θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Το Σάββατο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα βρεθούν στο Μόναχο οι κ.κ. Μαρινάκης, Βρέντζος, Κοβάσεβιτς και Κομινάκης, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπάγερν και την Τσέλσι, όπου θα έχουν έναν κύκλο επαφών με υποψήφιους για τον ερυθρόλευκο πάγκο αλλά και για μεταγραφικά ζητήματα.

Για την ώρα τα δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί σχετικά με τον θέμα προπονητή. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ εξακολουθεί να έχει προβάδισμα, όμως ο Ολυμπιακός από μέρους του θα επιδιώξει να κυνηγήσει περιπτώσεις που έχει βάλει στο στόχαστρό του από την Ισπανία, την Γαλλία και όχι μόνο Οι επόμενες μέρες πάντως δείχνουν πως θα... καθαρίσουν οριστικά το τοπίο γύρω από το συγκεκριμένο... θέμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ