2016-12-09 17:20:20
Φωτογραφία για Π. Καμμένος: ''Οι κρίσεις θα γίνουν χωρίς χαρτάκια με ονόματα''
''Οι κρίσεις θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν και χωρίς χαρτάκια με ονόματα''. Αυτό ανέφερε σήμερα το πρωί από την 1η Στρατιά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος ρωτήθηκε από το kranosgr, για τις επικείμενες κρίσεις στις ΕΔ.

''Τις κρίσεις δεν τις κάνουμε εμείς αλλά η στρατιωτική ηγεσία. Όσοι στείλουν χαρτάκια με ονόματα θα τα δημοσιοποιήσω, τόσο τα ονόματα καθώς και τους αποστολείς'' τόνισε με νόημα ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο για παρεμβάσεις που τυχόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να κάνουν.

Πάντως οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών, συμπίπτουν με  τον έγκυρο στρατιωτικό συντάκτη Πάρι Καρβουνόπουλο στο Militaire.gr, ο οποίος σε πρωινή του ανάρτηση, αναφέρθηκε σε σενάρια κρίσεων Αρχηγών. Μάλιστα διάφορα σενάρια που μέρα με τη μέρα αρχίζουν και φουντώνουν, κάνουν λόγο για δύο ''στανταράκια'' που με οποιοδήποτε πολιτικό σχήμα υπάρξει, θα έχουν την ίδια κρίση. 


Όσον αφορά τους υπόλοιπους βαθμούς εκτός Αρχηγών, πληροφορίες αναφέρουν, ότι φέτος οι κρίσεις δεν θα έχουν καμία σχέση με τις περυσινές. 

Όλα τα παραπάνω είναι σενάρια, τα οποία μπορεί να ανατραπούν ακόμη και την τελευταία στιγμή, από διάφορες εσωτερικές ή εξωτερικές εξελίξεις. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν στην πράξη, το αμέσως επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα. 

Το σίγουρο είναι ότι όπως και να έρθουν τα πράγματα, οι κρίσεις θα γίνουν αξιοκρατικά και αυτό είναι το σημαντικό στην όλη υπόθεση!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ