2016-12-09 18:10:14
Φωτογραφία για Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δε γνώριζε καν ποιους έχει απέναντί της
Συνέντευξη με κεντρικό θέμα το πακέτο, την εκπομπή που μετράει ήδη μια δεκαετία έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εφημερίδα Real. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό αλλά και πως η ίδια χειρίζεται το γεγονός πως είναι απέναντι από εκπομπές με υψηλές τηλεθεάσεις. Η απάντησή της πραγματικά εκπλήσσει αφού η Βίκυ λέει ξεκάθαρα πως δε γνώριζε για πολύ καιρό ποιους είχε απέναντί της και το έμαθε διαβάζοντας περιοδικό!

"Μη φανταστείτε ότι είχα µάθει ποια προγράµµατα θα είναι απέναντί µας καιρό πριν. Στο ζάπινγκ το κατάλαβα" είπε η ίδια για ν΄ακολουθήσει η εύλογη απορία για το εάν αυτό απορρέει από την ασφάλεια που νιώθει.

"Είστε τόσο ασφαλής" ερωτήθηκε η ίδια για ν΄απαντήσει:

Όχι, απλώς ποτέ δεν έχω ασχοληθεί µε αυτό το κοµµάτι. Ας υποθέσουµε ότι γνώριζα τα προγράµµατα που θα παίξουν απέναντι. Μπορούσα να κάνω κάτι;

Όσο για το εάν θα ζήταγε αλλαγή στην ώρα προβολής, η απάντηση είναι κατηγορηματικά αρνητική.

 Όχι, δεν θα αλλάξω εγώ τις συνήθειες του κόσµου και τον προγραµµατισµό του σε σχέση µε την ώρα που παρακολουθεί την εκποµπή, προκειµένου να κάνω τηλεθέαση. ∆εν θα ταράξω κανενός τις συνήθειες. Ξέρω πόσο σηµαντικό είναι να σέβονται τους χρόνους σου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ