2012-05-19 09:04:08
Φωτογραφία για Μεγαλες εκπληξεις θελει η Reb Bull
Ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεσιτζ χαρακτήρισε συναρπαστικό το πρωτάθλημα στην έναρξη της σεζόν, πιστεύει ωστόσο ότι τα ελαστικά της Pirelli το έχουν μετατρέψει σε ένα είδος τζόγου.

Με πέντε νικητές από πέντε διαφορετικές ομάδες στα πρώτα πέντε grand prix το πρωτάθλημα αποτελεί ίσως το πιο απρόβλεπτο των τελευταίων ετών. Ο Αυστριακός πάντως απολαμβάνει την πρωτοπορία της ομάδας του στο πρωτάθλημα κατασκευαστών αλλά και την πρωτοπορία του Σεμπάστιαν Φέτελ στην κατάταξη των οδηγών ενώ παράλληλα δηλώνει πως διατηρεί απόλυτη εμπιστοσύνη στην RB8.

"Η Φόρμουλα 1 είναι πιο συναρπαστική και απρόβλεπτη από ποτέ. Αυτό οφείλεται στις αλλαγές που έγιναν πριν την έναρξη της σεζόν, που είχαν ως αποτέλεσμα οι ομάδες να έρθουν πιο κοντά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της RB8. όλοι πρέπει να μάθουμε τη Φόρμουλα 1 από την αρχή. Έχει εξελιχθεί σε ένα είδος τζόγου με αυτά τα ελαστικά. Και δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει επίτηδες, με σκοπό περισσότερες προσπεράσεις και ένταση. Υποθέτω ότι κανείς δεν καταλαβαίνει πραγματικά αυτά τα λάστιχα". δήλωσε ο Μάτεσιτζ.
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αμετανόητοι καταστροφολόγοι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αμετανόητοι καταστροφολόγοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ