2016-12-23 04:14:09
Φωτογραφία για 4 λάθη γιορτινού στάιλινγκ για κοντά μαλλιά
Φυσικά και τις γιορτινές ημέρες που έρχονται προβληματζίεσαι με το χτένισμα των μαλλιών σου. Αν έχει μακριά μαλλιά ίσως έχεις περισσότερες επιλογές αφού τα κοντά κουρέματα σε γενικές γραμμές δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για αλλαγές στο χτένισμα σου. Οι πιθανότητες λοιπόν να υποπέσεις σε σημαντικά λάθη στάιλινγκ είναι πολλές και εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα εκείνα τα λάθη γιορτινού στάιλινκγ που πρέπει να αποφύγεις αν έχεις κοντά μαλλιά.

Πολύ πιστολάκι για τα μαλλιά σου:

Αν βαριέσαι ή δεν έχεις χρόνο τότε σίγουρα η λύση είναι το πιστολάκι αλλά στα κοντά μαλλιά, δεν είναι η καλύτερη λύση. Για να μην χάσουν τον όγκο τους το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στεγνώσεις λιγάκι τα μαλλιά σου -περίπου στο 50%- και στην συνέχεια να απλώσεις λίγο κερί και να αφήσεις τα υπόλοιπα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά. Αυτό θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο φυσικά.

Υπερβολικό τζελ:


Ναι φυσικά το τζελ για τα μαλλιά είναι από τα βασικά εργαλεία στάιλινκγ που χρησιμοποιείς αλλά δεν πρέπει να το παρακάνεις. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που θα ήθελες.  Καλό είναι να μην απλώσεις μεγάλη αν όχι καθόλου τζελ στο επάνω μέρος του κεφαλιού έτσι ώστε να επιτρέψεις στα μαλλιά σου να έχουν κάποιον όγκο.

Υπερβολικός όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού:

Φυσικά και το κοντό δεν είναι το πιο εύκολο μαλλί του κόσμου για να του δώσεις στιλ όμως καλό είναι να μην του δώσεις πολύ όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού και έχεις τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα γιατί ένα τέτοιο στιλ θα δείχνει παλιομοδίτικο.

Παραφορτωμένο:

Πολλά προϊόντα μαλλιών , πολύ πιστολάκι και πολύ ώρα που χαλάς για να φτιάξεις το μαλλί σου μπροστά στον καθρέφτη όλα είναι υπερβολικά όταν πρόκειται για κοντά μαλλιά. Καλό είναι να κρατήσεις την υφή των μαλλιών σου όσο πιο ααπλή μπορείς  και να χρησιμοποιήσεις  ίσως μόνο με λίγο κερί ή με λίγο τζελ για το φορμάρισμα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ