2016-12-23 03:50:25
Φωτογραφία για Νάντια Μπουλέ: Ακόμα ένα iconic μιούζικαλ έρχεται στην Ελλάδα και θα είναι η πρωταγωνίστρια!
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Μόλις Χώρισα» που ανεβαίνει στο θέατρο «Κιβωτός», η Νάντια Μπουλέ φαίνεται πως βρήκε ποιο θα είναι ο νέος ρόλος που θα υποδυθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, η εντυπωσιακή performer θα είναι η πρωταγωνίστρια ενός ακόμα διάσημου μιούζικαλ που έρχεται σε μια θεατρική σκηνή. Ο λόγος για την «Evita» με τα ιστορικά τραγούδια σε μουσική του Andrew Lloyd Webber και στίχους του Tim Rice.

Αν και το όνομα της πρωταγωνίστριας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως, έχει γίνει γνωστό πως τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Μαλισσόβας ενώ την απόδοση του κειμένου έχει κάνει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Η μουσική διδασκαλία και η διεύθυνση της ορχήστρας ανήκει στον Αλέξιο Πρίφτη.

Η «Evita» με τη Νάντια Μπουλέ θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για 20 παραστάσεις, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η «Evita» έρχεται στην Ελλάδα, καθώς το 1982 είχε ανέβει ξανά με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο στον ρόλο του Τσε. Το διάσημο μιούζικαλ, όπως είναι γνωστό, έχει μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνίστρια τη Madonna.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ