2016-12-27 13:50:56
Φωτογραφία για Όταν ο Αποστόλης Παπαπαρίσης έχει ''κέφια''!
Τελευταίες ημέρες του χρόνου και ήδη θα έχουμε παρατηρήσει ότι στα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά καθώς και στο διαδίκτυο, έχουν αρχίσει τα αφιερώματα με την επισκόπηση της χρονιάς σε διάφορους τομείς. Θα δει κανείς βίντεο να κυκλοφορούν με τα καλύτερα γκολ του 2016, τις καλύτερες ηθοποιούς, τις καλύτερες συνταγές, τα δημοφιλή πρόσωπα, τους καλύτερους και χειρότερους  πολιτικούς, ακόμη και τις καλύτερες και χειρότερες παροχές, υποσχέσεις στον τομέα της οικονομίας. 

Μέχρι τώρα δεν είχαμε συνηθίσει να υπάρχει επισκόπηση σε θέμα του τομέα της Άμυνας. Αυτό φαίνεται ότι θέλησε να αλλάξει φέτος ο γνωστός απόστρατος Συνταγματάρχης Απόστολος Παπαπαρίσης. Υπέρμαχος της αποφάσεως του ΣτΕ και της δικαίωσης των στελεχών και έχοντας ''κέφια'', έφτιαξε ένα βίντεο με τις δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ σχετικά με την υλοποίηση των αποφάσεων του ΣτΕ.

Παραθέτουμε το παρακάτω κείμενο του Απόστολου Παπαπαρίση  και το βίντεο αφιέρωμα που ανέβασε στην ιστοσελίδα του apostolospapaparisis.blogspot.gr και μας έστειλε και στο kranosgr:


Παραμονές Χριστουγέννων ο ΑΝΥΕΘΑ κ. Βίτσας απευθυνόμενος στο προσωπικό της ΕΛΔΥΚΟ-3 (Πρίστινα) ανέφερε: «Για να είμαι έντιμος και καθαρός, επειδή τα δημοσιονομικά δεν μας επιτρέπουν να αναπληρώσουμε αυτά που κόπηκαν το προηγούμενο διάστημα, λύνουμε δύο ζητήματα:...». Όλη η δήλωση [ΕΔΩ].

Με αφορμή την παραπάνω δήλωση δημιουργήθηκε το βίντεο που πρέπει να δουν όλα τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, όπου παρατηρούμε:

(1) Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ουδέποτε μίλησαν για άμεση ή έστω μεσοπρόθεσμη υλοποίηση των αποφάσεων της Ολομέλειας του ΣτΕ. Είναι προφανές ότι δεν είναι στις προτεραιότητες τους και ούτε θα είναι ποτέ. Αυτοί βλέπουν στολή και βγάζουν σπυράκια.

(2) Ο ΥΕΘΑ κ. Καμμένος 2 χρόνια τώρα την εφαρμόζει «ΑΜΕΣΑ». Έχει βρει τους κωδικούς που δεν μας μαρτυρά, έχει δεσμεύσει τις απαραίτητες πιστώσεις αλλά δεν μας μαρτυρά που βρίσκονται, γενικώς δρα λες και έχει να κάνει με ιθαγενείς και ηλίθιους. Γιατί τον ανέχονται όσοι έχουν τη δυνατότητα να αρθρώσουν θεσμική άποψη ίσως να φανεί στο άμεσο μέλλον.

(3) Αξίζει να σημειωθεί η διολισθαίνουσα θέση του ΥΕΘΑ κ. Καμμένου που στην αρχή μιλούσε για εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη ΕΔ, ΣΑ και Δικαστικούς και για πλήρη υλοποίηση αποφάσεων ΣτΕ, ενώ σήμερα αναφέρεται ΜΟΝΟ στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι σχεδόν καθημερινές διαβεβαιώσεις περί μη περαιτέρω μειώσεων στο ειδικό μισθολόγιο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καταρρίπτονται με ευκολία (φορολογία, αναγνώριση πλασματικών χρόνων, πάγωμα μισθολογικών προαγωγών κλπ). Τα εν αποστρατεία στελέχη ίσως να τα θυμηθεί στις εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ