2012-05-19 14:49:07
Φωτογραφία για 4Χ4 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ... MELBOURNE VICTORY - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4
Στην τελευταία φετινή παράσταση μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους στην Μελβούρνη, ο Θρύλος με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον ερυθρόλευκο πάγκο, επικ΄ρατησε 1-4 της Μέλμπουρν Βίκτορι και αποθεώθηκε από τον κόσμο του.

Ο Βάσκος τοποθέτησε κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής αγωνίζονται οι Μανιάτης και Φέισα, ενώ πιο μπροστά είναι ο Φουστέρ. Την επιθετική τριπλέτα αποτελούν οι Μιραλάς, Φετφατζίδης και Τζεμπούρ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ, Μακούν, Ντιόγο, Ποτουρίδης, Αμπντούν και Δασκαλάκης.

Από την πλευρά τους, οι Αυστραλοί ξεκίνησαν με τον Τόμας, Φοσίνι, Τραορέ, Φράνιτς, Μπρόχαμ, Κεμπ, Τόμπσον, Ρόγιας, Φερέιρα, Ζέγκο, Όλσοπ.

Μόλις στο 10' ο Φουστέρ με ωραία ενέργεια από τα πλάγια άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους και λίγο αργότερα ο Φετφατζίδης έκανε το 0-2. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και ευτύχησαν και με 3ο γκολ στο 25' που προήλθε από αυτογκόλ της Βίκτορι.


Στο 28' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι , με τον Τόμπσον να ευστοχεί από τα έντεκα απέναντι στον Μέγιερι και έκανε το 1-3, ενώ ο Τόμας, λίγο αργότερα με καταπληκτική απόκορυση διατήρησε το 1-3 στο ματς.

Μέχρι στιγμής οι κάρτες είναι δύο κίτρινες για τους πρωταθλητές Ελλάδας και μία για τους γηπεδούχους, ενώ τα σουτ είναι 7-1 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου έστειλε στα αποδυτήρια τις 2 ομάδες με σκορ 1-3.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Κάρολ, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Ντιόγο αντί των Μέγιερι, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανιάτη και Τζιμπούρ.

Οι παίκτες της Βίκτορι στην επανάληψη έδειξαν διατεθειμένοι να μειώσουν το σκορ, παίζοντας περισσότερο επιθετικά σε σχέση με το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, αλλά οι ερυθρόλευκοι ισορρόπησαν εύκολα το παιχνίδι μετά την πίεση των Αυστραλών στα πρώτα εννιά λεπτά.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε μαζί του οπότε δεν υπήρχε και ρυθμός στο παιχνίδι με τις συνεχείς αλλαγές και από τις δυο πλευρές. Ωστόσο λίγο πριν το τέλος ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε και ήρθε και το γκολ για τους ερυθρόλευκους με σκόρερ τον Ντιόγο και τους πρωταθλητές Ελλάδας να κερδίζουν και στο τελευταίο τους παιχνίδι της χρονιάς με 1-4 τη Μέλμπουρν Βίκτορι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ