2012-05-20 13:08:04
Φωτογραφία για Άλλα ειναι τα σχέδια του Σαμαρά, πιστεύει αναγνώστης
Χωρις να θελω να σας ζαλιζω με πολυπλοκες αναλύσεις, νομιζω οτι ο Σαμαρας λεει ψεματα και οτι το πραγματικο του σχεδιο ειναι το εξης Το σταδιακο σπρωξιμο της Ελλαδας μεσω της δηθεν φιλοευρωπαϊκής στασης που θα διαλυσει περαιτερω την οικονομια και την κοινωνια, εκτος ευρωζωνης.

Εχοντας κατασυκοφάντησα την λυση της δραχμης θα μας οδηγησει στην αγκαλια του δολαρίου, σαν εναλλακτικό εθνικο νομισμα.

Η ταυτοχρονη αποχωρηση της Ελλαδας απο το ευρω και η εισοδος της στο κλαμπ του δολαρίου, θα ειναι χτυπημα-σοκ για την Ευρώπη συνολικα, και οχι μονο για την Γερμανια.

Ετσι θα ολοκληρωθει το σχεδιο του συγκατοικου Γιωργου, για ταυτοχρονη διαλυση της Ελλαδας και της Ευρωζωνης υπηρετωντας τα σχεδια των "Αμερικανων φιλων".

Η μακιαβελικη του σταση στο θεμα του Μνημονιου (μας δουλευε εναμισυ χρονο παριστανοντας τον αντιμνημονιακο), αποδεικνυουν το ποιον του. Κι ακομα η τωρινη του σταση απεναντι στα υπολοιπα κόμματα της Δεξιας οπου με ραδιούργες και ρασπουτινικες μεθοδευσεις προσπαθει να τα διαλυσει, αποδεικνυουν οτι πισω απο τα γυαλια του υπαρχουν στοχοι χωρις ηθικη, φιλοδοξιες χωρις ικανοτητες και σχεδια χωρις εμας.


Εξ αλλου και ο Γιωργακης μας δουλευε πολυ καιρο, κανοντας μας να νομιζουμε ηλιθιοτητα και ανικανοτητα τα απο καιρο καταστρωμενα και μεθοδικα εκταλουμενα σχεδια του.

Ετσι πολυ απλα:

Μνημονιο - καταστροφη της Ελληνικιης οικονομιας - αναγκαστικη εξοδος απο το ευρω - οχι δραχμη - δολαριο.

Οι αλλοι στην Ευρωπη βλεπουν αλλα πραγματα, και επιμενουν ....... Μικροι ηγετες για δυσκολες εποχες...

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ